آوای خزر، موجی از دنیای خبر      تازه ترین اخبار را در آوای خزر جستجو نمائید.      
کد خبر: ۴۰۰۰
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۲:۳۸
به گفته رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور نان، پنیر و دوغ بیشترین مقدار نمک را به سبد غذایی ایرانی‌ها وارد می‌کنند.

به گزارش آوای خزر؛ هدایت حسینی به مناسبت پویش ملی کنترل فشار خون در کشور اعلام کرد: مطالعات انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور در خصوص عوامل غذایی موثر بر افزایش فشار خون ناشی از دریافت نمک نشان می‌دهد نان، پنیر و دوغ بیشترین سهم در دریافت نمک نهفته از طریق مواد غذایی را در سبد غذایی ایرانی‌ها دارند.

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور افزود: حدود ۵۳ درصد از نمک دریافتی روزانه سبد غذایی ایرانی‌ها از طریق نمک افزوده شده به غذا و ۱۲.۵ درصد از طریق نان، ۵.۳ درصد از طریق پنیر و ۴.۷ درصد از طریق دوغ، وارد سبد غذایی روزانه در کشور می‌شود.
 
حسینی در پایان گفت: با توجه به آنکه سرانه مصرف نمک طعام روزانه دریافتی در ایران بیش از دو برابر مقدار توصیه شده توسط مراجع علمی بین‌المللی است؛ به منظور پیشگیری و کنترل پر فشاری خون توصیه می‌شود از افزودن نمک به غذا از طریق نمکدان در منزل پرهیز شود و تا حد امکان از محصولات لبنی و نان کم نمک استفاده شود.

منبع: رکنا

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
نظرسنجی
آیا با افزایش قیمت بنزین موافقید؟
بلی
خیر
آخرین اخبار