دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۰۶۸۳
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۱
در عین حال پیروی از یک رژیم غذایی مدیترانه ای می تواند به افراد در رعایت این دستورالعمل ها کمک کند.

به گزارش آوای خزر، متخصصان تغذیه همواره تاکید دارند که داشتن رژیم غذایی متعادل به حفظ سلامت و بهبود عملکرد حافظه کمک می‌کند.

در همین رابطه فهرست پیشنهادی زیر به افراد در انتخاب مواد غذایی سالم و تغذیه مناسب برای مقابله با زوال عقل کمک می‌کند و بر اساس میزان و تعداد دفعات مورد نیازِ مصرف هر یک از اقلام غذایی به طور روزانه یا هفتگی تنظیم شده است.

به گزارش "پَچ"، در اختیار داشتن فهرست ذیل به افراد کمک می کند تا نکاتی مهم و کلیدی را در هنگام خرید مواد غذایی با در نظر گرفتن ضرورت تهیه خوردنی‌های سالم برای منزل به یاد بسپارند.

توصیه های تغذیه‌ای روزانه:
- روزانه دستکم سه وعده غلات کامل (سبوس‌دار) مصرف کنید.

- در روز کمتر از یک قاشق غذاخوری کره یا مارگارین (کره گیاهی) بخورید.

توصیه های تغذیه‌ای هفتگی:
- سبزیجات برگ سبز (دستکم شش نوبت در هفته)

- انواع توت ها (دستکم دو بار در هفته)

- گوشت قرمز (کمتر از چهار نوبت در هفته)

- ماهی (دستکم یک نوبت در هفته)

- مرغ (دستکم دو نوبت در هفته)

- لوبیا (بیش از سه بار در هفته)

- آجیل (دست کم پنج بار در هفته)

- غذاهای سرخ شده یا فست فود (کمتر از یک نوبت در هفته)

- مصرف کمتر از یک ۲۸ گرم (معادل یک اونس) پنیر 

- مصرف کمتر از پنج عدد شیرینی در هفته

در عین حال پیروی از یک رژیم غذایی مدیترانه ای می تواند به افراد در رعایت این دستورالعمل ها کمک کند.

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار