دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۰۷۰۴
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۴
آب آشامیدنی مناطقی از روستاهای بخش مرکزی چالوس که از لوله‌کشی بر روی سطح رودخانه چالوس تامین می‌شد، به علت طغیان رودخانه و شکستن و تخریب خط لوله، کاملا قطع شد و بیش از هزار خانوار روستایی بیش از ۴۰ ساعت با قطعی آب آشامیدنی مواجه هستند و با تانکر برای آنها آبرسانی می‌شود.

به گزارش آوای خزر، بعد از سیل روز پنج‌شنبه ۲۰ آبان، آب آشامیدنی مناطقی از بخش مرکزی چالوس که از لوله‌کشی بر روی سطح رودخانه چالوس تامین می‌شد، به علت طغیان رودخانه و شکستن و تخریب تاسیسات، بطور کامل قطع شد.

*گلایه از تکرار قطعی آب

تامین آب آشامیدنی از نیازهای ضروری مردم روستاها بعد از سیل است که تکرار همیشگی این مسئله پس از سیل و روند کند تعمیر لوله و آبرسانی با تانکر موجب گلایه روستائیان منطقه شده است.

روستاهای شهرآرا، سینوا چشمه، اقامتی پذیرایی و بخشی از روستای دارکلای علیا حدودا در ۵ کیلومتری شهر چالوس از جمله روستاهایی هستند که هر ساله به دلیل انتقال آب از سطح رودخانه و با یک طغیان رودخانه آب آشامیدنی آنها قطع می‌شود و خسارت سنگینی را برای مردم و اداره آب و فاضلاب به بار می‌آورد.

*قصه تکراری هر ساله تخریب لوله‌های انتقال آب بعد از سیل

تخریب لوله آب بر روی سطح رودخانه چالوس برای این روستاها به یک قصه تکراری تبدیل شده است و هر ساله باید شاهد تخریب لوله‌ها در این مسیر باشیم در صورتی که برای کار اساسی اداره آب می‌تواند چند متر بالاتر و از زیر پل فلزی و یا پایین‌تر برای انتقال آب استفاده کند.

*آبرسانی با تانکر آبفا به مردم سیل‌زده

مدیر اداره آب و فاضلاب چالوس در رابطه با چگونگی تعمیر و آبرسانی آب به مردم سیل‌زده چالوس به خبرنگار فارس گفت: به علت تخریب کامل لوله‌ها در پی طغیان رودخانه تمامی تاسیسات از ابتدا باید انجام شود و مدت ۲ هفته زمان برای این کار نیاز است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر با تانکر آبفا به روستاهای خسارت دیده آبرسانی می‌شود، افزود: این کار بسیار مشکل و به مدت دو هفته زمان نیاز است و مردم در حال حاضر از آبرسانی با تانکر آبفا زندگی خود را بگذرانند.

*یک خط لوله موقت برای رفع مشکل بی‌آبی

بنیامین سلطانی معاون آب و فاضلاب چالوس از رفع موقت این مشکل در این مسیر تا چند ساعت دیگر خبر داد و گفت: در حال حاضر یک خط لوله موقت برای رفع مشکل بی آبی همشهریان در حال عبور از سطح رودخانه و وصل به شبکه آبرسانی منطقه می‌باشد و تا چند ساعت دیگر این مشکل به صورت موقت حل خواهد شد.

وی افزود: اقدامات اولیه برای محکم کاری خط لوله این مسیر با نظر کارشناسان صورت گرفته و نیروها در حال انجام عملیات حفره برای پایه بتی نیز هستند.

این مسؤول با بیان اینکه عملیات به دو هفته زمان نیاز دارد، تصریح کرد: بتن پایه‌ها برای انتقال لوله از رودخانه نیاز به زمان برای خشک شدن دارد.

معاون آب و فاضلاب چالوس به هزینه ۱۵۰ میلیونی این عملیات اشاره کرد و گفت: در حال حاضر با کمک دهیاری روستاها و اداره آب و شرایط جوی هوا اقدامات لازم در اسرع وقت انجام می‌شود.

*فقدان جرثقیل سنگین برای انتقال خط موقت

سلطانی اضافه کرد: در اولین ساعات قطع آب در این مناطق با تانکر، تعدادی از خانوارها با شبکه آب روستایی و همچنین روستای سینوا به صورت ساعتی تقسیم بندی شده و آبرسانی شدند.

وی با بیان اینکه به علت طغیان بودن رودخانه و خطر جانی برای نیروها و نداشتن جرثقیل سنگین برای انتقال خط موقت نمی توانستیم زودتر اقدام کنیم، اظهار کرد: امروز با توجه شرایط جوی مناسب و فروکش کردن آب رودخانه اقدامات لازم در حال انجام است و تا چند ساعت دیگر این مشکل رفع می‌شود.

به گزارش فارس، در حال حاضر تعداد بالای هزار خانوار به مدت ۴۰ ساعت از آب آشامیدنی سالم برخوردار نبوده و زندگی آن‌ها با استفاده از آب چاه و یا گل آلود با شرایط سخت پیش می‌رود و تعدادی به وسیله تانکر آبرسانی و قطره چکانی به زندگی خود می‌پردازند./فارس

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار