دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۰۹۹
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۰
معاون بهداشت وزارت بهداشت مطرح کرد؛
رییسی گفت: راهکار اصلی کاهش نمک در نان ها، بازنگری بر کیفیت گندم و آرد یا تولید نان‌های صنعتی است.

،علیرضا رییسی معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره شوری نان‌ها به عنوان قوت غالب ایرانیان، اظهار کرد: یکی از راهکار‌های عملی برای کنترل و کاهش مصرف نمک، این است که نمک مصرفی قوت غالب مردم کاهش پیدا کند؛ این موضوع راهکاری است که در کشور‌های دنیا نیز عملیاتی شده است.

وی افزود: در کشور ما نیز یکی از غذا‌هایی که مصرف زیادی دارد، نان است. در این راستا، یکی از بهترین راهکارها، رفتن به سوی تولید نان‌های صنعتی است؛ چراکه در نان‌های صنعتی می‌توان کنترل بهتری بر میزان نمک مصرفی انجام داد.

کنترل نمک در تولید نان‌های سنتی بسیار سخت است

معاون بهداشت وزارت بهداشت تصریح کرد: متاسفانه در کشور ما نان‌های سنتی طرفدار زیادی دارد. این موضوع ایراد ندارد، اما مشکل اینجا است که کنترل نمک در تولید نان‌های سنتی بسیار سخت است. از طرفی، به گفته صنف نانوایی ها، به دلیل نامناسب بودن کیفیت آردها، مجبور به استفاده از نمک بیشتر برای فرآوری خمیر نان هستند.

رییسی بیان کرد: در این زمینه نظارت‌ها و کنترل‌های بسیاری از سوی معاونت بهداشت و غذا و دارو انجام می‌شود. با نانوایی‌های متخلف برخورد شده و تعدادی از آن‌ها نیز پلمپ شده اند. اما این برخوردها، راهکار اصلی موضوع نیست، بلکه راهکار اصلی کاهش نمک در نان ها، بازنگری بر کیفیت گندم و آرد یا تولید نان‌های صنعتی است.

 

انتهای پیام/۱۰۰۰
منبع: ایسنا
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار