گرامیداشت علی انصاریان در سینما فرهنگ

گرامیداشت علی انصاریان در سینما فرهنگبه گزارش آوای خزر، به نقل از روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، در پی آغاز نمایش عمومی فیلم سینمایی «رمانتیسم عماد و طوبا» دومین ساخته بلند سینمایی «کاوه صباغ‌زاده» از چهارشنبه ۳ آذر، در مراسمی، یاد مرحوم «علی انصاریان» بازیگر فقید آن گرامی داشته می‌شود.
این مراسم ساعت ۲۰:۱۵ روز چهارشنبه این هفته با نمایش این فیلم و با حضور عوامل سازنده آن و مهمانان در سینما فرهنگ برگزار خواهد شد.
فیلم سینمایی «رمانتیسم عماد و طوبا» از آثار خانواده محور سال‌های اخیر است که در آن، پاسداشت نهاد خانواده و فرزندآوری مورد توجه قرار گرفته است.
این فیلم تولید بنیاد سینمایی فارابی است که در سی‌ونهمین جشنواره فیلم فجر نامزد کسب دو سیمرغ بلورین بهترین موسیقی متن (پیام آزادی) و بهترین بازیگر نقش اول زن (الناز حبیبی) شد.
خانم الناز حبیبی، آقای حسام محمودی، زنده‌یاد علی انصاریان و آقای مرتضی‌علی عباس‌میرزایی بازیگران اصلی این فیلم سینمایی هستند.
 
انتهای پیام/1005

برچسبها :

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *