دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۱۲۰۱
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۳
کارشناس داوری فوتبال کشورمان گفت: داوران لیگ برتر شجاعت دارند، اگر نامه ای که گفته می شود از سوی آنها به رئیس جمهور نوشته شده چرا بدون اسم و امضا است؟

به گزارش آوای خزر،علی خسروی در خصوص خبر منتشر شده مبنی بر نامه داوران شاغل در لیگ برتر به رئیس جمهور، وزیر ورزش و رئیس کمیته ملی المپیک مبنی بر فراهم آوردن سیستم VAR در ایران اظهار داشت: من مطمئن هستم که این نامه از سوی داوران شاغل در لیگ برتر نیست. داوری یعنی شجاعت اگر این نامه رسمی و واقعی است چرا اسم داوران امضاءکننده آن مشخص نیست و چرا هیچ جنبه رسمی ندارد؟

وی افزود: باز هم تأکید می‌کنم که این نامه ادبیات داوران نیست و اصلاً منطقی هم نیست. مثل این می‌ماند که اهالی رسانه به وزارت ارشاد بگویند در محل کار ما دوربین بگذارید. یعنی داوران می گویند کار ما خوب نیست برای ما کمک بفرستید؟ من به ضرس قاطع می‌گویم که خود داوران شاغل در لیگ برتر بهتر از هر کسی می‌دانند که همین سیستم کمک داور ویدیویی هم به ایران بیاید مشکلات خودش را دارد همانطور که در بازی‌های اروپایی هم سیستم VAR صددرصد جواب نداده است.

خسروی ادامه داد: من چند سال پیش هم گفتم پروسه استفاده از سیستم VAR  ده ساله است و ما چند سال آن را سپری کرده‌ایم. باید چند سال دیگر هم تحمل کنیم چون ابتدا باید فرهنگ آن را جا بیندازیم.

وی گفت: الان داوران در داشتن هدست مشکل دارند و 60درصد گوشی‌های داوران دچار مشکل است. اگر می‌خواهیم به داوری کنیم باید از ابتدا هدست‌ها را درست کنیم. در همین بازی هوادار و آلومینیوم هدست داوران کار نمی‌کرد. به خاطر همین چیزها است که می‌گویم این نامه مثل شب‌نامه‌نویسی‌های داوری است که این روزها زیاد شده است و داوری که شجاعت داشته باشد اسمش را پای نامه می‌نویسد.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار