دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۱۸۶۹
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۰
پوره سیب زمینی توپر بسیار پرطرفدار است. سیب‌زمینی با پنیر چدار، پنیر خامه‌ای، بیکن و خامه ممکن است زیاد به نظر برسد و برای هر روز خوردن سنگین باشد، اما قطعا برای یک وعده عالی است.

به گزارش آوای خزر، حتی مجبور نیستید سیب زمینی‌ها را پوست بکنید که پروسه آماده کردن را تقریبا بی دردسر می‌کند. سیب زمینی‌ها به آرامی ‌با پنیر خامه‌ای و کره ترکیب می‌شوند و با لایه‌ای از بیکن، چدار، پنیر و پیازچه پخته می‌شوند و همه از آن لذت می‌برند.

  • طرز تهیه کیک هندوانه | شب یلدای امسال متفاوت پذیرایی کنید

مواد لازم

- یک قالب کره
- یک کیلو سیب‌زمینی
- یک قاشق چای‌خوری نمک و مقداری بیشتر برای تهیه آب نمک
-  یک تا یک و نیم فنجان مخلوط نصف نصف شیر و خامه یا خامه (دلخواه)
- ۲۰۰ گرم پنیر خامه‌ای
فلفل سیاه
-  ۲۰۰ گرم پنیر چدار
- ۵ تکه بیکن
- ۲ پیازچه متوسط خردشده

دستور پخت یک پوره سیب‌زمینی که تا به حال درست نکرده‌اید

طرز تهیه پوره سیب‌زمینی

فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم و ظرف را با یک قاشق چای‌خوری کره چرب کنید.

 اگر سیب زمینی‌ها را با پوست داخل ظرف می‌ریزید آنها را تمیز کنید و خرد کنید.  

آنها را داخل قابلمه بریزید و رویشان را با آب سرد بپوشانید. نمک را اضافه کنید تا آب به اندازه یک سوپ نمک داشته باشد.

آب را بجوشانید تا سیب زمینی‌ها کاملا نرم شوند و با یک چاقو به‌راحتی تکه شوند. حدودا ۲۰ دقیقه کافی است.

بقیه کره، یک فنجان از مخلوط نصف نصف شیر و خامه (یا فقط خامه) پنیر خامه‌ای، فلفل سیاه و یک قاشق چای‌خوری نمک را داخل یک قابلمه بزرگ بریزید و آن را روی حرارت بگذارید. وقتی کره آب شد و پنیر خامه‌ای نرم شد، که حدودا ۴ دقیقه طول می‌کشد، مواد را هم بزنید تا همه چیز با هم مخلوط شود.

دستور پخت یک پوره سیب‌زمینی که تا به حال درست نکرده‌اید

سیب زمینی‌های پخته را به این قابلمه اضافه کنید تا با خامه و شیر و مواد دیگر مخلوط شوند. سیب‌زمینی‌ها را پوره کنید و خوب با مخلوط هم بزنید. کمی ‌مایع باقی می‌ماند که جذب سیب زمینی‌ها خواهد شد. اگر خشک است، از مخلوط نصف نصف شیر و خامه به آن اضافه کنید. مزه کنید و اگر لازم بود، نمک بیشتری اضافه کنید.

نیمی‌ از پوره را داخل ظرفی که قبلا چرب کرده بودید و بریزید و با نیمی ‌از بیکن، پیازچه، پنیر چدار و فلفل سیاه روی آن را بپوشانید.

دستور پخت یک پوره سیب‌زمینی که تا به حال درست نکرده‌اید

بقیه پوره را روی مواد بریزید و بقیه پنیر خامه‌ای را روی آن قرار دهید. ظرف را در فر بگذارید تا پنیر آب شود و سیب زمینی‌ها گرم شوند. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کافی است.

 ظرف را از فر بیرون بیاورید و بقیه بیکن و فلفل سیاه بیشتری روی آن بریزید و آن را سرو کنید.

دستور پخت یک پوره سیب‌زمینی که تا به حال درست نکرده‌اید

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار