سفر یکروزه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مازندران

به گزارش آوای خزر، محمد مهدی اسماعلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارشنبه‌شب وارد مازندران شد و در سفر یکروزه خود به استان مازندران چند بازدید و دیدار داشت.

او بر مزار شهدای آرمیده در آرامگاه ملامجدالدین ساری حاضر شد و به اتفاق هیات همراه، با ارادت به آستان این شاهدان همیشه زنده تاریخ، مزار آنها را غبارروبی و عطرافشانی و گل‌نشان کردند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت سیزدهم، به دیدار محمدباقر محمدی لائینی نماینده ولی فقیه در مازندران رفت.

اسماعیلی چهارشنبه شب نیز دیداری با استاندار مازندران داشت و درباره تالار مرکزی ساری و اتمام آن، همچنین افتخارات و ظرفیت‌های فرهنگی و هنری استان به گفتگو نشستند.

او از کارخانه چوب و کاغذ مازندران بازدید کرد و قول حمایت و پشتیبانی داد و مدیرعامل این مجموعه بزرگ و باسابقه نیز قول داد اگر پشتیبانی صورت بگیرد، تأمین کاغذ کتاب‌های درسی سال آینده را برعهده می‌گیرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در اختتامیه سیزدهمین جشنواره ملی و بین‌المللی تلاوت‌های مجلسی در قائمشهر نیز حضور یافت.

اسماعیلی همچنین از تالار مرکزی ساری بازدید کرد و به خبرنگاران گفت که بودجه تکمیلی را به این پروژه اختصاص داده است.

لطفا روی تصاویر کلیک کنید و علامت دانلود را بزنید تا عکس را باکیفیت اصلی ببینید.

انتهای پیام/

برچسبها :

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *