دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۲۲۸۱
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۳
پروفسور ژاپنی نمایشگر تلویزیونی قابل لیسیدن ساخته که با کمک یک فناوری نوین طعم غذا‌های مختلف را روی یک ورقه بهداشتی روی نمایشگر عرضه می‌کند تا تماشاچی آن را بچشد.
به گزارش آوای خزر،  یک پروفسور ژاپنی نمونه اولیه نمایشگر تلویزیونی قابل لیسیدن ابداع کرده که می‌تواند طعم غذا‌های مختلف را تقلید کند.
 
تلویزیون قابل چشیدن اختراع شد!
 
دستگاه مذکور «Taste the TV» نام دارد و با کمک چرخ و فلکی از ۱۰ ظرف حاوی طعم‌های مختلف کار می‌کند که به طور ترکیبی اسپری می‌شوند تا طعم غذای خاصی را بسازند.
 
در مرحله بعد نمونه طعم‌ها روی یک ورقه بهداشتی روی نمایشگر مسطح تلویزیون عرضه می‌شوند تا تماشاچی آن را آزمایش کند.
هومی مایاشیتا استاد دانشگاه میجی در این باره می‌گوید: در دوره شیوع ویروس کرونا، این نوع فناوری می‌تواند راه‌های ارتباط افراد با دنیای خارج را ارتقاء دهد. هدف اصلی آن است که افراد بتوانند حتی هنگامی که در خانه هستند، چیزی شبیه غذا خوردن در رستوران در گوشه‌ای دیگر از جهان را تجربه کنند.
 
تلویزیون قابل چشیدن اختراع شد!
 
مایاشیتا با گروهی شامل ۳۰ دانشجو همکاری می‌کند تا طیفی از دستگاه‌های مرتبط با طعم بسازند، از جمله یک چنگال که سبب می‌شود طعم غذا بهتر شود. البته او نمونه اولیه Taste the TV را خودش طی سال گذشته ساخته است. هزینه ساخت نمونه تجاری آن حدود ۸۷۵ دلار است.
 
کاربرد‌های احتمالی این وسیله شامل آموزش از راه دور برای دوره‌های آشپزی و ... است.
 
همچنین مایاشیتا نیز مشغول مذاکره با شرکت‌ها برای استفاده از فناوری اسپری جهت به کارگیری در قابلیت‌هایی مانند دستگاهی است که می‌تواند طعم پیتزا یا شکلات را به یک تکه نان تست شده اضافه کند./صداوسیما
انتهای پیام/1005
 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها