دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۲۳۵۴
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۸
شامی مرغ غذای خوشمزه‌ای است که سریع هم آماده می‌شود. در این مطلب با طرز تهیه شامی مرغ آشنا می‌شوید.

به گزارش آوای خزر، به نقل از چی‌شی، شامی مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و حاضری ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می‌شود.

مواد لازم برای ۴ نفر

سینه مرغ ۶۰۰ گرم

تخم مرغ ۳ عدد

پیاز یک عدد بزرگ

سیب زمینی  یک عدد متوسط

نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

روغن و زردچوبه  به مقدار کافی

دستور پخت شامی مرغ

مرحله اول

برای تهیه شامی مرغ ابتدا سیب زمینی را به همراه یک لیوان آب داخل یک قابلمه کوچک می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا آبپز شود، سپس پوست سیب‌زمینی را جدا می‌کنیم و آن را با رنده ریز رنده کرده و داخل یک کاسه بزرگ و جادار می‌ریزیم.

مرحله دوم

در ادامه پیاز را با رنده ریز رنده می‌کنیم و پس از اینکه با فشار دست آبش را گرفتیم به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه می‌کنیم. حالا گوشت مرغ را چرخ می‌کنیم و به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله تخم مرغ‌ها را داخل یک کاسه کوچک می‌شکنیم، سپس با چنگال به خوبی مخلوط می‌کنیم تا تخم مرغ‌ها از لختگی خارج شوند، سپس تخم مرغ‌ها را به کاسه حاوی مواد اضافه می‌کنیم و با هم به خوبی ترکیب می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا مواد را با دست خوب ورز می‌دهیم تا کاملا منسجم و یکدست شوند. اگر چسبندگی مایه شامی کم بود ۱ تخم مرغ دیگر اضافه می‌کنیم. حالا در یک تابه مناسب کمی روغن می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم.

مرحله پنجم

مقداری از مایه شامی را با دست شکل می‌دهیم و وسط آن را با انگشت سوراخ می‌کنیم و داخل روغن داغ می‌اندازیم تا سرخ شود. پس از اینکه یک سمت شامی‌ها سرخ شد آنها را برمی‌گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود.

مرحله ششم

پس از سرخ کردن شامی‌ها، آنها را روی دستمال حوله‌ای قرار می‌دهیم تا روغن اضافی‌شان گرفته شود، سپس شامی‌ها را داخل ظرف مورد نظرمان می‌چینیم و به همراه خیارشور، گوجه فرنگی و پیاز خرد شده سرو می‌کنیم.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها