دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۲۵۵۱
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۴۰۰ - ۰۷:۲۵
برای شما نیز پیش آمده است که هنگام خوردن نعنا احساس خنکی در دهان خود داشته باشید. آیا می دانید دلیل این حس چیست؟

به گزارش آوایرخزر؛ برخی مواد غذایی پس از خوردن در دهان احساس خنک کنندگی ایجاد می کنند. فرقی ندارد که محیط بیرون چقدر گرم باشد ، شما زمانی که این مواد غذایی مانند نعناع و فلفل را می خورید در دهان احساس خنکی می کنید. کپسایسین در فلفل ها، و منتول در نعناع سبب می شود زمانی که یک عدد نعناع یا شکلات نعنایی می خورید یا یک آدامس نعنایی می جوید، دهان شما خنک شود.

چرا نعناع باعث خنک شدن دهان می‌شود؟

منتول و کپسایسین هر دو روی سیستم گیرنده های حسی تأثیر می گذارند و مواردی مانند لمس، دما و درد را تحت نظر دارند. نعناع روی مغز شما اثر می گذارد و باعث می شود که از بیرون احساس خنکی کنید. نورون های حسی که در پوست و دهان وجود دارند، می توانند احساسات مختلفی مانند گرما و سرما را حس کنند.
این نورون ها حاوی پروتئین مهمی می باشند که این پروتئین ها نقش حیاتی در کمک به احساس خنکی در دهان دارند و جریان یون ها را در غشای سلولی تنظیم می کنند.

این پروتئین یک کانال یونی است و کانال های یونی برای اینکه بتوانند پروتئین گیرنده محرک مورد نظر خود را تشخیص دهند، بسته می شوند. این کانال ها هنگام احساس خنکی باز می شوند تا یون های کلسیم و سدیم وارد سلول شوند. یون های تازه پتانسیل عمل را تحریک می کنند که سلول های عصبی را به مغز منتقل می کنند. این یون ها با درگیر نمودن سلول های مغز و ارسال سیگنال هایی به مغز باعث ایجاد حس خنکی در داخل دهان می شوند. در کل مولکولهای منتول سبب می شوند گیرنده های TRPM8 کانالهای یونی خود را باز کرده و یک پتانسیل عمل به مغز بفرستند و سبب خنک شدن دهان شوند، در واقع هیچ تغییر دمایی داخل دهان اتفاق نمی افتد، بلکه فقط احساس خنکی ایجاد می شود.

انتهای پیام/1005

برچسب ها: نعنا ، اخبار سلامت
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار