دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۲۹۰۴
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۴

آوای خزر/ مارشمالو یک خوراکی خوشمزه شبیه به پاستیل است که بافتی نرم‌تر و لطیف‌تر دارد. مارشمالو را هم می‌توان به تنهایی خورد و هم آن را همراه با نوشیدنی داغ مصرف کرد اما خوشمزه‌ترین روش مصرف آن، انداختن چند تکه مارشمالو در یک فنجان شکلات داغ است که طعمی فوق‌العاده ایجاد می‌کند.

طرز تهیه مارشمالوی خانگی

مارشمالوی خانگی

مارشمالو، یک خوراکی خوشمزه با بافتی لطیف و ژله‌ای است که در بین کودکان و بزرگسالان طرفداران زیادی دارد. این خوراکی جذاب، با چند ماده‌ی ساده قابل تهیه است.

طرز تهیه مارشمالوی خانگی

مواد لازم

  • پودر ژله‌ی آلبالو: یک بسته
  • پودر نارگیل: ۳ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: یک قاشق غذاخوری
  • آب جوش: نصف یک لیوان
  • قالب سیلیکونی

طرز تهیه مارشمالوی خانگی

طرز تهیه مارشمالوی خانگی

۱.
برای تهیه‌ی مارشمالوی خانگی، ابتدا پودر ژله را به همراه نصف لیوان آب جوش کاملا مخلوط می‌کنیم و به روش بن‌ماری (ذوب کردن با حرارت غیرمستقیم با استفاده از آب) روی بخار کتری قرار می‌دهیم تا ذرات ژله کاملا حل شود.

طرز تهیه مارشمالوی خانگی

۲.
زمانی که ذرات ژله کاملا حل شد، باید به مدت ۵ دقیقه با دور تند همزن برقی، مواد را هم بزنیم تا کاملا پف کند و از حالت آبکی خارج شود. همین که مواد پف کند کافی است و نباید سفت شود.

طرز تهیه مارشمالوی خانگی

۳.
غلظت مواد باید به این شکل باشد. اگر ژله را زیاد هم بزنید، ماشمالوها چسبناک می‌شوند.

طرز تهیه مارشمالوی خانگی

۴.
در این مرحله با یک برس زوغن، قالب سیلیکونی را کاملا چرب می‌کنیم. اگر قابل کاملا چرب نشود زمان خارج کردن، مارشمالو از قالب جدا نمی‌شود.

طرز تهیه مارشمالوی خانگی

۵.
بعد از اینکه قالب را کاملا چرب کردیم، درون قالب را پودر نارگیل می‌ریزیم، به طوری که تمامی قالب با پودر نارگیل پوشیده شود.

طرز تهیه مارشمالوی خانگی

۶.
در این مرحله، مواد ژله‌ای را درون قیف می‌ریزیم و داخل قالب سیلیکونی را پر می‌کنیم و به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار می‌دهیم تا کملا سفت شود.

طرز تهیه مارشمالوی خانگی

۷.
بعد از ۲ ساعت، مارشمالوی ما آماده است. آن را از یخچال خارج می‌کنیم و به آرامی از قالب در می‌آوریم و به پودر نارگیل آغشته می‌کنیم.

این مارشمالوی خوشمزه، طعم بسیار جذابی دارد و بافت ژله‌ای و لطیف آن شما را هیجان‌زده می‌کند.

دیجی‌کالا مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب درآمد و مشهور شدن استعدادهای تولید محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای دیجی‌کالا در «استاندارد حرفه‌ای محتوا و تصویر» دارند. افراد حاضر در پروژه‌ی تَلِنت، با ساختن ویدیو برای دیجی‌کالا، به طور مستقیم از دیجی‌کالا کسب درآمد می‌کنند.

دیجی‌کالا به‌سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه‌ای دارند، فراهم می‌کند. اگر فکر می‌کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به دیجی‌کالا مگ تَلِنت بپیوندید.

انتهای پیام/1005

برچسب ها: پیش‌غذا و دسر
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار