دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۲۹۷۴
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۳
با همکاری پلیس فتا و وزارت ارشاد
پویش کودکان سایبری آغاز شد
پویش کودکان سایبری از سوی پلیس فتا با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای مراقبت از فرزندران در فضای مجازی از امروز در استان مازندران همزمان با سراسر کشور راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران ، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران ضمن اعلام این خبر و با بیان اینکه سواد رسانه‌ای و سواد دیجیتال از نیازمندی‌های اساسی جامعه ما است گفت : باید توجه داشت که توسعه اینترنت در جهان سن استفاده از فضای مجازی را بسیار پایین آورده است به طوری که از هر سه کاربر اینترنت در جهان یک نفر از انها کودک می باشد لذا توسعه سواد دیجیتال برای کودکان از همان سنین پایین امری بسیار ضروری است و به انها کمک میکند تا به دنبال محتوای مناسب در فضای مجازی باشند.
عباس زارع افزود: استفاده از فضای مجازی می بایست متناسب با رشد سنی و عقلی کودکان باشد. و باید به صورت گام به گام مهارت ها را به کودکان برای ورود به این فضا آموزش داد و زمانی که کودک به 18 سالگی رسید، والدین نگرانی از حضور وی در فضای مجازی نداشته باشند. تربیت مصونیت بخش، هدف اصلی سواد رسانه والدین باید باشد.
زارع ، پویش کودکان سایبری را که از امروز آغز شده را در راستای ارتقا مهارت استفاده مؤثر خانواده‌ها از فضای مجازی، ایجاد محیطی ایمن برای کودکان و ایجاد جریان گفتمان سواد فضای مجازی برای کودکان مبتنی بر آموزش‌های پیشگیری از وقوع جرایم سایبری مهم دانست و گفت والدین می بایست در فضای مجازی همیشه یک قدم از فرزندان جلوتر باشند ، درباره ی اینترنت و سایت های مورد علاقه فرزندان مطالعه کنند و راه های جدید ارتباطی را یاد بگیرند ، با فرزندان در زمینه امنیت و اهمیت حفظ ان در فضای مجازی و اینترنت صحبت کنند.
زارع خاطرنشان کرد : کودکانی درگیر اعتیاد به فضای مجازی و تلفن هوشمند می شوند که ارتباطاتشان با افراد و وسایل واقعی از بین برود پس زمانی میتوانیم فرزندانمان را از فضای مجازی دور نگه داریم که در دنیای واقعی ارتباط نزدیکی با آنها داشته باشیم.

انتهای پیام/

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها