آوای خزر، موجی از دنیای خبر      تازه ترین اخبار را در آوای خزر جستجو نمائید.      
کد خبر: ۴۳۰۶
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۹:۳۲
کارشناسان اتحادیه حلیم، وجود پشم یا پنبه را در این ماده غذایی رد کردند

چند سالی است بویژه در ایام ماه مبارک رمضان شایعه‌ای در فضای مجازی مبنی بر وجود پشم یا پنبه در حلیم پیچیده است اما با انجام آزمايش صحت و سقم اين شايعه بررسی شد.

تعداد بازدید : 8
 

انتهای پیام/۱۰۰۰

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
نظرسنجی
آیا با افزایش قیمت بنزین موافقید؟
بلی
خیر
آخرین اخبار