دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۳۴۰۲
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۴
عفونت‌های کرمی و تک‌یاخته‌ای که دستگاه گوارش را درگیر می‌کنند، در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری هنوز به عنوان یک معضل بهداشتی مهم محسوب می‌شوند. بسیاری از این انگل‌ها قابلیت درگیر کردن شدید آپاندیس را دارند.

به گزارش آوای خزر، عفونت‌های کرمی و تک‌یاخته‌ای که دستگاه گوارش را درگیر می‌کنند، در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری هنوز به عنوان یک معضل بهداشتی مهم محسوب می‌شوند. بسیاری از این انگل‌ها قابلیت درگیر کردن شدید آپاندیس را دارند.

به همین دلیل شناخت خطر بالقوه و اهمیت بهداشتی انگل‌های درگیرکننده آپاندیس و تأثیر مستقیم آن‌ها بر نظام سلامت جامعه، ضروری است. شناسایی گونه غالب انگلی، سن درگیری، مشخص کردن بیشترین جنس درگیر (زن یا مرد)، بیشترین مناطق جغرافیایی درگیر با این انگل‌ها و... باعث افزایش سطح آگاهی جامعه و کاهش چشمگیر مبتلایان به این عفونت‌های انگلی می‌شود.

با توجه به اهمیت این موضوع، پژوهشگران با انجام یک مطالعه، مقالات مرتبط با شیوع عفونت‌های انگلی درگیرکننده آپاندیس را مورد بررسی قرار دادند. برای انجام این مطالعه مروری نظام‌مند، مقالات مرتبط با این موضوع که در بازه زمانی ۱۹۹۶ تا ۲۰۲۰ انجام شده بودند، از پایگاه‌های مختلف استخراج شدند.

بررسی‌های این مطالعه نشان داد که خطر آپاندیسیت ممکن است در حضور انگل‌های کرمی و تک یاخته‌ای افزایش یابد. همچنین یافته‌ها حاکی از این بود که کشورهای در حال توسعه، بیشترین موارد انگلی ثبت شده در نمونه‌های جراحی آپاندیس گزارش کرده‌اند.

بر اساس این یافته‌ها، پژوهشگران مطالعه حاضر می‌گویند که برنامه‌های غربال‌گری منظم برای تشخیص، درمان و پیشگیری از این بیماری‌های انگلی، به ویژه در مناطق اندمیک جهان مورد نیاز است.

در انجام این تحقیق، آیدا وفایی اصلاحی، بهزاد بیژنی، شیما هاشمی‌پور، رزاق محمودی، الهام حاجیلو، علیرضا محمدزاده و میلاد بدری؛ پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی قزوین، میثم الفتی‌فر از پژوهشکده بیماری‌های گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، الهام هوشمند از گروه انگل شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، امیرعبدلی از مرکز تحقیقات بیماری‌های مشترک انسان و دام دانشگاه علوم پزشکی جهرم، محمدجواد عباس‌زاده افشار از گروه انگل‌شناسی و قارچ شناسی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با یکدیگر مشارکت داشتند.

یافته‌های این مطالعه به صورت مقاله علمی با عنوان «انگل‌ها در آپاندیس‌های برداشته شده با جراحی، یک نگرانی بهداشت عمومی نادیده گرفته شده: یک بررسی سیستماتیک و متاآنالیز» در نشریه Pathogens and Global Health منتشر شده است./ایسنا

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار