دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۳۴۳۱
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۸:۱۳
سرکه سیب از تخمیر سیب خرد شده بدست می‌آید که در این فرآیند قند سیب با کمک باکتری‌ها به اسید استیک تبدیل می‌شود و بسیاری از خواص و ویژگی‌های سرکه سیب نیز از این ترکیب کلیدی حاصل می‌شود.

به گزارش آوای خزر، به نقل از ایسنا، از تخمیر سیب خرد شده، سرکه سیب بدست می‌آید که در این فرآیند قند سیب با کمک باکتری‌ها به اسید استیک تبدیل می‌شود و بسیاری از خواص و ویژگی‌های سرکه سیب نیز از این ترکیب کلیدی حاصل می‌شود. در حالی که در مورد تاثیر مستقیم سرکه سیب بر سلامت کلی بدن منابع کافی وجود ندارد اما بسیاری از آزمایشات بالینی به طور غیرمستقیم به خواص آن اشاره کرده‌اند.

سایت "divinitynutra" در این مطلب به چند مورد از خواص شناخته شده سرکه سیب برای سلامتی اشاره کرده و نتایج تحقیقات و شواهد موجود تایید کننده آن است،‌ از جمله:

- سرکه یک ترکیب ضد میکروبی است.

- به درمان اختلالات گوارشی کمک می‌کند.

- متابولیسم را تقویت می‌کند.

- اشتها را کنترل می‌کند.

- به حفظ و سلامت غذا کمک می‌کند.

- به پاکسازی بدن کمک می‌کند.

عوارض جانبی احتمالی سرکه سیب

اما در عین حال مصرف سرکه سیب با چند عارضه جانبی احتمالی نیز ممکن است همراه باشد و به همین دلیل باید در مقدار و نحوه مصرف آن دقت کرد، از جمله:

- هضم را به تاخیر می‌اندازد. نتایج برخی از مطالعات حاکی از آن است که سرکه سیب سرعت تخلیه معده را به طور قابل توجهی به تاخیر می‌اندازد.

- مصرف سرکه سیب می‌تواند باعث آسیب به مینای دندان شود، به ویژه زمانی که به طور مستقیم یا به میزان زیاد مصرف شود.

- ممکن است باعث سوزش گلو شود. همیشه قبل از نوشیدن سرکه سیب آن را رقیق کرده و برای مصرف به صورت مایع از نی استفاده کنید.

- سرکه سیب می‌تواند سطح پتاسیم را کاهش دهد. اگر از داروهای فشارخون استفاده می‌کنید یا سابقه ناهنجاری‌های خونی دارید، قبل از افزودن این ترکیب به رژیم غذایی با پزشک خود مشورت کنید.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
پرطرفدارترین عناوین