دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۳۴۷۳
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۶
هنگام آشپزی به علت شُل بودن درب ادویه پاش و ریختن یک دفعه ادویه‌ها دچار مشکل می‌شویم که باید همیشه آنها را کنترل کنیم. ولی در صورت بروز چنین مشکلی چه باید کرد؟

به گزارش آوای خزر، اگر مشکلی در آماده کردن دستور غذا مانند شوری، تندی، تلخی پیش آمد مقدار مواد اولیه غذا را دو برابر کنید، آنگاه آن را مجددا بپزید. این یک راهکار مناسب است به خصوص برای زمانی که هیچ راهکار مشخصی برای برطرف کردن مشکل پیدا نکرده‌اید.

قدری غذا را رقیق کنید. چنانچه در غذاهایی مثل سوپ، خورش و سس از ادویه‌جات بسیاری استفاده کرده‌اید قدری آب به آن اضافه کنید تا کمی مزه آن بهتر شود.

غذاهایی را که ترش می‌شوند با شکر و نمک درست کنید. شیرین‌کننده‌هایی مانند شکر، عسل و شیره می‌تواند قدری طعم غذا را بهتر و خوشمزه‌تر کند. این شیرین‌کننده‌ها می‌توانند کمی از ترشی و طعم زننده غذا را کاهش دهند.

غذاهایی که شیرین شده را با ماءالشعیر و کاکائو درست کنید. چنانچه سالاد یا غذای شما زیاد شیرین شده است قدری مواد غذایی تلخ مانند شکلات و ماءالشعیر تلخ به آن بیفزایید تا مزه آن درست شود.

غذاهای ترش و تلخ را با جوش شیرین خنثی کنید. اضافه کردن قدری جوش شیرین می‌تواند تلخی یا ترشی غذا را برطرف کند. چنانچه مقدار زیادی سرکه یا آبلیمو به سالاد خود اضافه کرده‌اید یا سس گوجه مقداری ترش شده مقدار کمی جوش شیرین مثل ۱/۸ یا ۱/۴ قاشق غذاخوری جوش شیرین به آن بیفزایید.

سیب زمینی خام به غذا اضافه کنید. چنانچه سوپ یا خورش شور شده است قدری سیب زمینی خام را خرد کرده و به آن اضافه کنید (سطح بیشتر سیب زمینی سبب جذب بیشتر می‌شود ). سیب زمینی مثل اسفنج نمک را جذب می‌کند. پس از چند دقیقه سیب زمینی‌ها را دور بریزید. البته سیب زمینی کمی از مزه غذا را هم جذب می‌کند فراموش نکنید که کمی ادویه هم به آن اضافه کنید.

نکته: به گفته برخی از اشخاص سیب زمینی به همان اندازه که نمک را جذب می‌کند آب را هم جذب می‌کند که در نتیجه شوری غذا تفاوتی نمی‌کند.

اگر غذای شما سوپ است کمی نشاسته مثل برنج یا نودل به آن اضافه کنید. چنانچه غذا خورش است کمی پوره برنج به آن اضافه کنید.

با ترشی و شکر، شوری را برطرف کنید. می‌توانید کمی آبلیمو، شکر یا سرکه به غذا اضافه کنید. بالا بردن ترشی و شیرینی می‌تواند شوری را بپوشاند.

از خامه یا شیر نارگیل استفاده کنید. این مواد می‌توانند قدری شوری غذا را برطرف کند.

تندی را با کمی شکر رفع کنید. مقدار کمی شکر به غذای تند اضافه کنید تا تندی آن کاهش پیدا کند. مراقب باشید زیاد شکر نریزید تا غذا بدمزه نشود.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار