دسترسی ۳۰ روستای جویبار به مرکز شهر با افتتاح پل سردار سلیمانی آسان شد

به گزارش آوای خزر، به مناسبت دهه مبارکه فجر، راه دسترسی بیش از ۳۰ روستا به مرکز جویبار با احداث پل سردار سلیمانی توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در روستای “درویش محمد شاه” این شهرستان افتتاح شد.

پل تاریخی سیکاپل که راه ارتباطی مردم بیش از ۳۰ روستا به مرکز شهرستان جویبار بود در جریان سیل سال ۱۳۸۹ دچار خسارت شد وتردد را برای عابرین و وسایل نقلیه دشوار کرد.

صادق عابدی اضافه کرد: در سال ۱۳۹۰ پروژه احداث پل جدید در کنار پل تاریخی سیکاپل آغاز که در سال ۱۳۹۷ اجرای این پل به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران واگذار شد.

 
دسترسی ۳۰ روستای جویبار به مرکز شهر با افتتاح پل سردار سلیمانی آسان شد
او بیان کرد: این پروژه شامل اجرای عرشه بتنی به طول ۴۰ متر، دیوار سنگی رمپ ورود و خروج به حجم ۹۶۷ متر مکعب، عملیات زیرسازی (خاکبرداری، مخلوط ریزی، بیس) کل مسیر، عملیات آسفالت در طول ۴۱۰ متر به میزان ۴۸۳ تن در سطح ۳۲۸۰ متر مربع است.

رئیس بنیاد مسکن جویبار گفت: این پروژه با اعتبار بیش از۳۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال احداث شد و در ایام الله دهه مبارک فجربه بهره برداری رسید. 

 
دسترسی ۳۰ روستای جویبار به مرکز شهر با افتتاح پل سردار سلیمانی آسان شد
همچنین کمال رستمعلی فرماندار شهرستان جویبار نیز با قدردانی از زحمات بنیاد مسکن گفت: به همت و تلاش‌های مجموعه بنیاد مسکن پروژه‌های عمرانی خوبی در روستا‌ها اجرا شد که خشنودی و رضایتمندی مردم را به دنبال دارد.

به گزارش آوای خزر، در این برنامه، روح الله سلگی معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری، آسمانی‌مقدم مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، قاسمپور معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و مسوولان مربوطه استانی و شهرستانی حضور داشتند.

انتهای پیام/۱۰۰۱/

برچسبها :

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *