• home-ava
  • kartabl2
  • klogin
  • news
  • npanel
  • searchpost
  • video-gallery
  • آمار
  • آوای خزر
  • به روز رسانی
  • پایش خبر
  • پرینت
  • تماس با ما
  • ثبت خبر
  • جستجو
  • درباره ما
  • شهروند خبرنگار
  • گالری
  • گالری تصاویر
  • گالری ویدیو
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
  • جستجو پیشرفته
  • آرشیو روزنامه
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
  • جستجو پیشرفته
  • آرشیو روزنامه
شهروند خبر نگار
Facebook Twitter Youtube Eaparat Whatsapp Eeitaa
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • ورزشی
  • اقتصادی
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • آرشیو اخبار
  • گالری ویدیو
  • گالری تصاویر
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • ورزشی
  • اقتصادی
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • آرشیو اخبار
  • گالری ویدیو
  • گالری تصاویر
  • کد خبر : 78571
  • تاریخ انتشار : 11 / 12 / 1400
  • زمان انتشار : 08:27
https://avayekhazar.ir/?p=78571

مانده کدام غذاها را نباید خورد

به گزارش آوای خزر،  یکی از اقداماتی که می توانید به جای بیکار نشستن در خانه انجام دهید، درست کردن یک ماده غذایی سالم برای روز بعد است که کار شما را جلو بیندازد. بعضی از مواد غذایی هستند که نمی توان برای روز بعد درست کرد زیرا این غذاهای مانده خطرناک می باشند و باعث ایجاد بیماری می شوند که در این قسمت از بهداشت و سلامت نمناک این موارد را به شما معرفی خواهیم کرد.

تخم مرغ

تخم مرغ حاوی سالمونلا است. روش های پخت تخم مرغ به این گونه است که شما باید حرارت ملایمی برای یک مدت زمان کوتاه به آن بدهید که ممکن است باکتری ها را از بین نبرد. نگهداشتن تخم مرغ در دمای اتاق برای هر مدت زمانی عامل ایجاد رشد باکتری در آن می شود و سطح آسیب رسانی آن به مرور افزایش پیدا می کند. پس بهتر است تخم مرغ ها را تازه مصرف کنید و حتی به صورت پخته شده هم آن ها را زیاد نگه ندارید.

چغندر

چغندر حاوی نیتریک اکسید است که توانایی شما را هنگام ورزش افزایش می دهد و به بهبود وضعیت فشار خون کمک می کند اما ممکن است بر اثر گرما واکنش خوبی را از خودش نشان ندهد. غذاهای حاوی نیترات که به اندازه کافی خنک نشده باشند (داخل یخچال قرار نگرفته باشند)، عاملی برای ایجاد بیماری می شوند و بنابراین چغندر را هم باید تازه مصرف کنید.

سیب زمینی

سیب زمینی در محیط های گرم تر و مدت زمان طولانی تر از تخم مرغ، می تواند عاملی برای ایجاد بیماری باشد. پس باید آن را در جای خنک نگه دارید زیرا باکتری ها در محیط کم اکسیژن روی سطح سیب زمینی زنده باقی می مانند و وارد بدن خواهند شد.

اسفناج

اسفناج همانند چغندر یکی دیگر از غذاهای حاوی نیترات است. برای این که نیترات از این مواد غذایی به بدن شما منتقل نشود، بهتر است اسفناج را خام مصرف کنید و یا اگر آن را پختید، همان لحظه مصرف کنید.

برنج

بعضی از موادغذایی هستند که بعد از مدتی سم تولید می کنند. مثلاً برنج مانده می تواند میکروارگانیسم های زیادی داشته باشد که در دمای اتاق تعداد آن ها افزایش پیدا می کند. پس اگر قرار است برنج بپزید و بعد مصرف کنید، هر چه سریع تر آن را داخل یخچال بگذارید.

مرغ

مرغ خام مانند تخم مرغ حاوی سالمونلا است و زمانی که در دمای اتاق قرار بگیرد، عاملی برای رشد باکتری خواهد بود. اگر بعد از مدت زمان طولانی آن را داخل مایکروویو بگذارید هم نمی توانید آن را به یک ماده غذایی سالم تبدیل کنید. علاوه بر این از طرفی چنانچه پیش از این هم گفته شده مصرف مجدد مرغ پخته شده و سرد شده توصیه نمی‌شود.

روغن‌های منجمد شده در هوای سرد

روغن زیتون، روغن کانولا، روغن بذر کتان و دیگر روغن های دانه های گیاهی سرشار از چربی های امگا 3 و دیگر چربی های غیر اشباع هستند که فواید زیادی دارند اما به دما حساسیت نشان می دهند. حرارت دادن و یا دو بار گرم کردن غذایی که حاوی این روغن هاست، عاملی برای ناپایدار شدن آن ها می شود و برای بدن مضر است.

غذاهای چرب

غذاهای چرب را نباید دوبار گرم کنید، مثل سیب زمینی سرخ کرده که اصلاً نباید دوبار گرم شود زیرا عوامل باکتریایی در آن افزایش پیدا می کند اما اگر مجبور هستید آن ها را گرم کنید، باید دما را به کم ترین حالت ممکن برسانید.

غذای رستورانی

غذای رستورانی اصلا غذای مناسبی برای نگهداری نیست. غذای رستورانی به اندازه کافی نمی تواند در برابر رشد باکتری و میکروب مقاومت کند و معمولاً مناسب برای نگهداری داخل فریزر هم نخواهد بود. پس بهتر است این غذاها را در همان رستوران مصرف کنید و برای فردا نگه ندارید.

غذای دریایی

ماهی تازه حاوی امگا های بسیار سالم است اما خطر تولید سم در آن وجود دارد و به راحتی خراب می شود. باکتری موجود در ماهی مانده در دمای بسیار گرم به سرعت رشد می کند؛ حتی دمای اتاق هم آن را به هم می ریزد. هرگز ماهی را بیش از 2 ساعت داخل یخچال و فریزر نگذارید و آن را تازه مصرف کنید.

انتهای پیام/1005

ارسال نظر

برچسبها :

  • آخرین اخبار
  • ۱۳ آبان‌ماه؛ نمادی از صلابت حسینی و روحیه فاطمی
  • عنوان ۷۷
  • افتتاح پروژه‌های بزرگ عمرانی ساری تا پایان سال
  • انتقاد استاندار مازندران از ایجاد ۲ شهرک صنعتی در میاندورود
  • نتایج هیئت مدیره نظام پزشکی بهشهر مشخص شد؛ «بابانژاد» در صدر آرای پزشک
  • برخورد بدون اغماض با منکرات اقتصادی و تخلفات منابع طبیعی در مازندران
  • علی بابایی کارنامی: توسعه میاندورود در گرو پیوند مردم با برنامه‌های نظام است
  • گرامیداشت روز جهانی عصای سفید در مازندران؛ از دوچرخه‌سواری روشندلان تا رونمایی از کاغذ بریل
  • حمایت از کودکان بی‌سرپرست وظیفه‌ای مقدس و انسانی است
  • همایش روز جهانی غذا در مازندران؛ تعهد زیر تیغ چالش‌ها
  • پربازدیدترین ها
  • پر بحث ترین ها
۱۳ آبان‌ماه؛ نمادی از صلابت حسینی و روحیه فاطمی

۱۳ آبان‌ماه؛ نمادی از صلابت حسینی و روحیه فاطمی

سعید منصوری
//
عنوان ۷۷

عنوان ۷۷

mbabadi
//
افتتاح پروژه‌های بزرگ عمرانی ساری تا پایان سال

افتتاح پروژه‌های بزرگ عمرانی ساری تا پایان سال

سعید منصوری
//
انتقاد استاندار مازندران از ایجاد ۲ شهرک صنعتی در میاندورود

انتقاد استاندار مازندران از ایجاد ۲ شهرک صنعتی در میاندورود

سعید منصوری
//
نتایج هیئت مدیره نظام پزشکی بهشهر مشخص شد؛ «بابانژاد» در صدر آرای پزشک

نتایج هیئت مدیره نظام پزشکی بهشهر مشخص شد؛ «بابانژاد» در صدر آرای پزشک

سعید منصوری
//
برخورد بدون اغماض با منکرات اقتصادی و تخلفات منابع طبیعی در مازندران

برخورد بدون اغماض با منکرات اقتصادی و تخلفات منابع طبیعی در مازندران

سعید منصوری
//
  • مطالب مر تبط

عنوان ۷۷

برنامه تامین مالی رشد اقتصادی هدف برنامه هفتم نهایی شد

تأکید معاون توسعه استانداری مازندران بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای تحقق سیاست‌های جمعیتی

احتمال وقوع سیلاب یخچالی در دماوند و آتش‌سوزی در جنگل‌های مازندران

خانم انصاری فقط نشسته و نگاه می‌کند؛ رئیس سازمان محیط زیست کشور بی‌عرضه است

دیدگاهتان را بنویسید! لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایت آوای خزر از سال ۹۴ فعالیت خود را بطور رسمی آغاز کرده است. آوای خزر یک پایگاه خبری مستقل و بومی‌نگر است که با رویکردی حرفه‌ای،تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌های استان مازندران و شمال کشور را پوشش می‌دهد. ما با تکیه بر دقت، صداقت و سرعت، تلاش می‌کنیم تا پل ارتباطی میان مردم و رویدادهای مهم اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی باشیم. رسالت ما آگاهی‌بخشی شفاف، تقویت مسئولیت‌پذیری و حمایت از توسعه پایدار منطقه است.

نماد ساماندهی

logo-samandehi

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Youtube Whatsapp Telegram Instagram

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به آوای خزر است و استفاده از مطالب صرفا با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی وپشتیبانی توسط آژانس خلاقیت توس رسانه

درج/ویرایش پیوند

نشانی مقصد را وارد نمایید

یا پیوند به محتوای موجود

    معیاری برای جستجو مشخص نشده است. نمایش دادن آخرین موارد. جستجو کنید یا برای انتخاب موارد، از کلیدهای جهت بالا و پایین استفاده کنید.