دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۵۹۲۱
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۵
اکنون راه‌های فوق‌العاده زیادی برای درمان پسوریازیس پوست سر وجود دارد. این گزینه‌ها از استروئید‌های موضعی و شامپو‌های دارویی برای پسوریازیس خفیف یا متوسط گرفته ​​تا دارو‌های بیولوژیک تزریقی برای موارد شدید متغیر است.

به گزارش آوای خزر؛ راز تسکین خارش و پوسته پوسته شدن پوست سر ممکن است در آشپزخانه شما باشد فقط کافی است که نحوه استفاده از روغن زیتون، سرکه سیب، بلغور جو دوسر و سایر دارو‌های طبیعی را برای تسکین این موضوع بیاموزید.

 

پسوریازیس پوست سر می‌تواند بسیار ملایم، خفیف، با پوسته پوسته شدن کم باشد. همچنین می‌تواند بسیار شدید و با پوسته پوسته شدن زیاد باشد. اگر پسوریازیس پوست سر باعث خاراندن سرتان می‌شود، با میل به خارش مبارزه کنید. اکنون راه‌های فوق‌العاده زیادی برای درمان پسوریازیس پوست سر وجود دارد. این گزینه‌ها از استروئید‌های موضعی و شامپو‌های دارویی برای پسوریازیس خفیف یا متوسط گرفته ​​تا دارو‌های بیولوژیک تزریقی برای موارد شدید متغیر است.

علاوه بر دارو‌های تجویزی، دارو‌های طبیعی نیز ممکن است میزانی از تسکین را فراهم کنند، به خصوص اگر علائم شما خفیف باشد. در این گزارش به پنج مورد اشاره شده که ممکن است به شما در جلوگیری از پوسته پوسته شدن، خارش یا سوزش ناشی از پسوریازیس پوست سر کمک کند.

با این حال همیشه قبل از امتحان هر نوع درمان خانگی، حتی نوع طبیعی، با متخصص پوست خود مشورت کنید تا مطمئن شوید که این درمان برای شما بی‌خطر است. همچنین برای اطمینان از اینکه به این درمان طبیعی آلرژی ندارید، یک آزمایش حساسیت انجام دهید به این صورت که این درمان را روی ناحیه کوچکی از پوست مانند قسمت داخلی ساعد خود بمالید، سپس با یک بانداژ آن را بپوشانید و در چند روز آینده بررسی کنید که آیا به بثورات پوستی یا علائم دیگری از حساسیت مبتلا شده‌اید یا خیر.

۵ راهکار خانگی برای درمان پوسته پوسته شدن پوست سر

روغن زیتون پوسته پوسته شدن سر را کاهش می‌دهد

دکتر «سهیل سیمزار»، متخصص پوست در سانتا کلاریتا، کالیفرنیا، و مربی بالینی کلینک پوست در «دانشکده پزشکی دیوید» در دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس، می‌گوید: روغن زیتون که بخش مرکزی رژیم غذایی فوق العاده سالم مدیترانه‌ای است، همچنین برای افراد مبتلا به پسوریازیس پوست سر مفید است، زیرا پوسته پوسته شدن پوست را کاهش می‌دهد.

برای استفاده از روغن زیتون برای رفع این مشکل به سادگی یک یا ۲ قاشق غذاخوری از این روغن را مستقیم روی پوست سر ماساژ دهید. بسته به شدت پسوریازیس، می‌توانید روغن را از ۱۰ دقیقه تا یک شب روی پوست سر خود نگه دارید؛ برای تمیز نگه داشتن روبالشی از کلاه دوش استفاده کنید. سپس با استفاده از یک شانه دندانه ریز، پوسته‌های شل شده را به آرامی از بین ببرید و بعد آبکشی کنید.

سرکه سیب می‌تواند خارش پوست سر را تسکین دهد

سرکه سیب به کمک خواص ضد باکتریایی خود، می‌تواند تحریک همه چیز را از نیش حشرات گرفته تا تاول کاهش دهد. همچنین می‌تواند به تسکین خارش پوست سر و حذف پوسته‌های پسوریازیس کمک کند. برای استفاده از سرکه سیب برای این منظور، مخلوطی از ۱ تا ۲ قسمت آب و ۱ قسمت سرکه تهیه کنید، سپس چند بار در هفته پوست سر خود را به مدت ۱۰ دقیقه اشباع کنید.

از یک شانه برای پاک کردن پوسته‌ها استفاده کنید، سپس طبق معمول شامپو بزنید و آبکشی کنید. این درمان خانگی برای همه مناسب نیست: دکتر سیمزار هشدار می‌دهد که اگر پوست سر شما زخم شده یا خونریزی دارد، این درمان را امتحان نکنید.

بلغور جو دوسر به مبارزه با التهاب پوست سر کمک می‌کند

بلغور جو فقط یک گزینه عالی برای صبحانه نیست، بلکه یک تسکین دهنده اصلی پوست است. حمام بلغور جو دوسر یک درمان خانگی محبوب برای کاهش خارش و درد بثورات ناشی از بیماری «راش پیچک سمی»، «آبله مرغان» و «آفتاب سوختگی» است. راش پیچک سمی براثر واکنش آلرژیک به یک روغن رزین به نام اوروشیول ایجاد می‌شود. این روغن دربرگها، ساقه و ریشه پیچک سمی، بلوط سمی و سماق سمی وجود دارد.

«جنیفر برنز»، پزشک و بنیانگذار «مرکز سلامتی برنز» در فینیکس می‌گوید: بلغور جو دوسر نپخته را با آب مخلوط کنید و چند قطره روغن زیتون به آن اضافه کنید. خمیر را روی پوست سر خود صاف کنید و بگذارید حداقل ۱۰ دقیقه بماند. سپس سر خود را آب بکشید، شامپو بزنید و از نرم کننده استفاده کنید.

نمک دریای مرده درمانی برای پوسته‌های سر

«بحرالمیت» یا «دریای مرده» یک دریاچه آب شوراست؛ آب این دریاچه به قدری شور بوده که اگر شما در حد عمقی از این دریاچه قرار بگیرید، غرق نمی‌شوید، حتی اگر شنا بلد نباشید. محاسبه شده است دریای مرده تا ۹،۶ برابر آب اقیانوس‌ها شور است. در واقع به نمکی که از این دریا استخراج می‌شود، نمک دریای مرده گفته می‌شود. نمک‌های دریای مرده به طور افسانه‌ای درمانی هستند. این ماده توسط «بنیاد ملی پسوریازیس» (NPF) برای کمک به حذف پوسته‌های

پسوریازیس پوست سر و تسکین خارش توصیه می‌شود.

برای درمان خارش و پوسته پوسته شدن پوست سر، نمک‌های دریای مرده (از نوع دانه‌ریز یا کمی درشت) را با روغن زیتون یا روغن نارگیل ترکیب کنید. دکتر برنز توصیه می‌کند که به آرامی مقدار کمی از این خمیر را از یک بار در هفته تا روزی یکبار، بسته به شدت پسوریازیس، به پوست سر خود بمالید و سپس بشویید. باقیمانده اسکراب را در یک ظرف دربسته برای استفاده آتی نگهداری کنید.

روغن درخت چای پوست سر را عاری از عفونت نگه می‌دارد

روغن درخت چای اسانسی است که از برگ‌های گیاه بومی استرالیا تقطیر می‌شود، دارای خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی است. این روغن می‌تواند به حفظ پوست سر از عفونت ناشی از خاراندن کمک کند. برای استفاده از این درمان کافی است یک قسمت روغن درخت چای را با ۱۰ قسمت روغن زیتون ترکیب کنید، سپس با یک پنبه روی نواحی پسوریازیس پوست سر بکشید. بگذارید مخلوط به مدت پنج دقیقه قبل از شستشو روی پوست بماند.

حتما قبل از استفاده از این روغن یک آزمایش حساسیت انجام دهید، زیرا آلرژی به روغن درخت چای غیرمعمول نیست: مقدار کمی از روغن درخت چای را در قسمت داخلی ساعد خود بمالید، سپس یک یا دو روز مراقب باشید تا مطمئن شوید که پوست شما واکنشی نسبت به این روغن نشان نداده است./ایرنا

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار