دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۶۰۰۷
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۶
سبزی خوردن‌های خوشمزه و اشتها آوری که پای ثابت سفره بسیاری از خانواده‌های ایرانی است، هر کدام ویژگی‌های تغذیه‌ای و درمانی خاص دارد و مصرف آن‌ها بسیار مفید است.

آوای خزر/ ابتدا برای شروع باید بدانیم که سبزی خوردن معمولا شامل چه سبزی‌هایی می‌شود. تره، شاهی، ترپچه، ریحان، نعنا، پیازچه، ترخون و جعفری سبزی‌هایی خامی هستند که ما آن‌ها را به عنوان سبزی خوردن در کنار غذاهایمان میل می‌کنیم. برای بسیاری از افراد نگهداری سبزی خوردن بسیار سخت و دشوار است، با استفاده از چند روش مناسب می‌توان سبزی خوردن را به مدت یک هفته نگهداری کرد.

چند ترفند ساده برای تازه نگه داشتن سبزی خوردن

سبزی خوردن‌های خوشمزه و اشتها آوری که پای ثابت سفره بسیاری از خانواده‌های ایرانی است، هر کدام ویژگی‌های تغذیه‌ای و درمانی خاص دارد و مصرف آن‌ها بسیار مفید است. در این بخش تلاش کردیم تا ترفند‌هایی را به شما آموزش دهیم تا بتوانید سبزی خوردن را در مدت طولانی تری نگهداری کنید.

ابتدا برای شروع باید بدانیم که سبزی‌های سبزی خوردن معمولا شامل چه سبزی‌هایی می‌شود. تره، شاهی، ترپچه، ریحان، نعنا، پیازچه، ترخون و جعفری سبزی‌هایی خامی هستند که ما آن‌ها را به عنوان سبزی خوردن در کنار غذاهایمان میل می‌کنیم.

سبزی‌ها را همیشه بعد از تهیه سریع پاک کنید. تا برگ‌های زرد و پلاسیده بین سبزی‌های باعث نشود بقیه سبزی‌ها زود خراب شوند.

بعد از اینکه سبزی‌ها را پاک کردید آن‌ها را با آب سرد خوب بشویید و ضدعفونی کنید. برای ضد عفونی کردن سبزی‌ها بهتر است از مواد طبیعی مانند سرکه و یا نمک استفاده کنید تا سبزی‌ها زمان بیشتری تازه بمانند.

مایع ظرف شویی و یا هر ضد عفونی کننده دیگر طول عمر سبزی‌ها را کاهش می‌دهد.

برای تمیز کردن و گل زدایی سبزی‌ها مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه کافیست، چون اگر زمان بیشتری در آب بمانند تغییر رنگ می‌دهند و زودتر پلاسیده می‌شوند. سبزی‌ها شسته شده را در آبکش قرار دهید و حدود یک ساعتی صبر کنید تا آب آن برود.

سپس سبزی‌های شسته شده را بر روی یک پارچه نخی پخش کنید و اجازه دهید ۳ تا ۴ ساعت روی پارچه بمانند. هر نیم ساعت سبزی‌ها را بالا پایین کنید تا آبشان کاملاً گرفته شود. چون اگر سبزی کمی هم آب داشته باشد سریع پلاسیده می‌شود.

چند ترفند ساده برای تازه نگه داشتن سبزی خوردن

روش‌های نگهداری سبزی خوردن
استفاده از دستمال‌های آشپزخانه و کیسه پلاستیک برای تازه نگه داشتن سبزیجات

در این روش که یکی از معمول‌ترین روش‌ها برای نگهداری سبزی هاست، باید سبزی‌ها را روی کاغذ قرار داد و بعد کاغذ را دور آن‌ها پیچاند. چون کاغذ رطوبت اضافه سبزی را جذب و از لزج شدن آن جلوگیری می‌کند. سپس برای اینکه مانع گردش هوای اضافه در میان سبزی‌ها شوید آن‌ها را در کیسه فریزر قرار دهید و در کشوی پایین یخچال بگذارید. با این روش مدت زمان پلاسیدگی سبزی‌ها کندتر شود و سبزی‌ها به مدت ۵ الی ۷ روز در یخچال سالم می‌مانند.

جعبه و دستمال کاغذی برای تازه نگه داشتن سبزیجات

در این روش نگهداری یک ظرف پلاستیکی مناسب انتخاب کنید و داخل آن را با دستمال کاغذی بپوشانید. سپس سبزی‌ها را داخل آن قرار داده و با یک لایه از کاغذ بپوشانید. در ظرف را ببندید و در یخچال قرار دهید تا سبزی‌ها به مدت یک هفته سالم بمانند. اگر طی این مدت برخی برگ‌های سبزی پلاسیده شد آن‌ها را جدا کنید تا به بقیه سبزی‌ها آسیب نرسد.

یک کیسه پلاستیکی و هوا برای تازه نگه داشتن سبزیجات

در بخش‌های قبلی گفتیم که سبزی‌های شسته شده را، در یک کیسه پلاستیکی قرار داده و طوری ببندید که کمی هوا در آن جمع شده باشد. سپس کیسه از بالا پیچانده و گره بزنید. در این روش هم سبزی‌ها ۷ روزی در یخچال سالم می‌مانند.

سبزی‌ها را نشویید

در این روش سبزی‌ها را پاک کنید و بدون اینکه بشویید داخل نایلون نگهداری کنید. به این شکل که ته نایلون یک یا دو عدد دستمال کاغذی قرار دهید و بعد سبزی‌ها را داخل آن بریزید و سر نایلون را گره بزنید و در یخچال قرار دهید. قرار دادن دستمال کاغذی و یا دستمال نخی نازک باعث می‌شود رطوبت سبزی گرفته شود و سبزی پلاسیده نشود.

سپس به مقدار نیاز هر روزتان سبزی را بشویید و استفاده کنید. با این کار تقریبا سبزی شما یک هفته‌ای تازه می‌ماند./ایلنا

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار