دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۶۱۹۵
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۸
اسماعیلی کارشناس محیط زیست گفت: متوسط بارش در ایران ۲۵۰ میلی متر در سال است که این رقم معادل یک سوم متوسط بارش جهانی است.

به گزارش آوای خزر، یک کارشناس محیط زیست گفت: متوسط بارش در ایران ۲۵۰ میلی متر در سال است که این رقم معادل یک سوم متوسط بارش جهانی است.

اسماعیلی گفت: کاهش ذخایر آبی پشت سد‌ها با تغییرات اقلیمی و کاهش نزولات جوی مرتبط است و میزان متوسط بارش در ایران برابر با ۲۵۰ میلی متر در سال است که این رقم معادل یک سوم متوسط بارش جهانی است و از سوی دیگر نرخ متوسط تبخیر در کشور ما معادل ۲۱۰۰ میلی متر در سال است که این رقم خود معادل ۳ برابر نرخ متوسط جهانی است، این سه برابر بودن نرخ تبخیر در کنار یک سوم بودن نرخ بارش شرایط پیچیده‌ای را بوجود می‌آورد.

به گفته این کارشناس محیط زیست، زمانی که سد احداث می‌شود در فرآیند تغذیه آب‌های زیرزمینی که قبلا به طور پیوسته وجود داشت خلل ایجاد می‌کند و این به مرور باعث اختلال در تغذیه لایه‌های اشباع از آب در زیرزمین و مسیر رودخانه‌ها که سد بر روی آن احداث شده می‌شود و این فرآیند در کنار برداشت بی رویه از منابع آب زیرزمینی باعث کاهش قابل توجه منابع آبی می‌شود.

پیش‌ از این مدیر دفتر بهره برداری شرکت آب منطقه‌ای تهران گفته بود؛ فروردین امسال به لحاظ آمار بارشی اصلا ماه خوبی نبود و کاهش ۷۷ درصدی بارش را در همین فروردین نسبت به متوسط بلندمدت داریم کاهش ۳۵۴ میلیون مترمکعبی را نسبت به ذخایر سد‌ها در سال‌های نرمال شاهد هستیم.

جدیدترین گزارش از حجم آب موجود در سد‌های کشور نشان می‌دهد که از ابتدای سال آبی جاری تا امروز فقط ۵۲ درصد از حجم مخازن سد‌های کشور از آب پر است.

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار