دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۶۴۱۳
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۶
دانشمندان یک سویه قابل انتقال از ابرمیکروب "MRSA" که از انواع مقاوم به آنتی‌بیوتیک است را در جوجه‌تیغی‌های اروپایی کشف کردند.

به گزارش آوای خزر،دانشمندان برای نخستین بار، یک سویه قابل انتقال از ابرمیکروب "MRSA" که از انواع مقاوم به آنتی‌بیوتیک است و در حال حاضر بیمارستان‌های شمال اروپا را درگیر است، در جوجه‌تیغی‌های اروپایی کشف کردند.

این ابرمیکروب‌های مقاوم به متی‌سیلین (MRSA) باکتری‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیک هستند که درمان کمی برای آن‌ها وجود دارد و یا کاملاً غیرقابل درمان هستند.

به گزارش earth؛ جوجه‌تیغی‌های اروپایی، یک گونه معمولی وحشی هستند که در مناطق شهری زندگی می‌کنند. بررسی‌ها در دانمارک و سوئد نشان می‌دهد که تا ۶۰ درصد جوجه‌تیغی‌ها حامل نوعی MRSA به نام mecC-MRSA هستند که باعث ایجاد عفونت MRSA در انسان می‌شود. یافته‌ها حاکی از سرریز باکتری‌ها و ژن‌های مقاوم به ضد میکروب‌ها به حیات وحش شهری است.

برای پی بردن به این موضوع، محققان نمونه‌هایی را از ۱۱۵ جوجه‌تیغی مرده در فنلاند بین سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۱ آزمایش کردند. تیم تحقیقاتی دریافتند که ۱۰ درصد از جوجه‌تیغی‌ها حداقل یک سویه باکتریایی تولیدکننده MRSA و حداقل یک سویه تولیدکننده ESBL دارند و تنها سه جوجه‌تیغی حامل نوع MRSA به نام mecC-MRSA بودند که معمولاً در سوئد و دانمارک یافت می‌شود.

ونلا جوهانسون، یکی از محققان این پژوهش جدید توضیح داد: همه حیات وحش و دام‌ها حامل انواع مختلفی از باکتری‌ها هستند، بنابراین نامزد‌های زیادی برای پراکندگی این باکتری در محیط‌های شهری وجود دارد. علاوه بر این منابع انسانی مانند زباله‌ها، روان‌آب کشاورزی و فاضلاب خانگی نیز با انتقال مقاومت ضد میکروبی به حیوانات وحشی مرتبط هستند.

انتهای پیام/1005

برچسب ها: جوجه تیغی
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار