دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۶۴۳
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۳

درباره مسمومیت بارداری بدانیم

یک متخصص زنان و زایمان گفت: مسمومیت حاملگی به خاطر اختلالات ژنتیکی به وجود می‎آید..

 

 دکتر معصومه غفارزاده با بیان اینکه بانوانی که بیمار فشار خونی هستند و قصد بارداری دارند اگر بیش از سه قرص فشار در روز مصرف می‎کنند (به شرط این که سه نوع متفاوت باشد) اجازه‌ی بارداری ندارند، افزود: همچنین اگر بر اثر فشار دچار اختلالات کلیوی شده‎اند نباید باردار شوند.

وی با اشاره به اینکه اگر بر اثر فشار خون دچار آسیب عصب بینایی شده‎اند نیز اجازه بارداری ندارند، ادامه داد: در مجموع بانوانی که دچار عارضه فشار خون بالا هستند (فشار ماکزیمم بالای13 و فشار مینیمم بالاتر از 9 ) قبل از تصمیم برای باردار شدن باید با پزشک متخصص قلب و عروق، فشار خون و زنان و زایمان مشورت کنند.

این متخصص زنان و زایمان بیان کرد: بعد از باردار شدن هم نیاز است برخی قرص‎ها را که ترکیبات آن از جفت عبور می‎کند تغییر دهند، همچنین کبد و کلیه آن‎ها در دوران بارداری باید هر سه ماه یک بار بررسی شود.

وی خاظرنشان کرد: در مورد بانوانی که پس از باردار شدن دچار عارضه فشار خون بالا می‌شوند معمولا این اتفاق در سه ماهه سوم رخ می‌دهد که به مسمومیت بارداری مرسوم بوده و یک خطر جدی برای مادر و جنین است.

غفارزاده تصریح کرد: در مادران باردار باید افزایش وزن، رژیم غذایی و پروتئین اوری کلیه به ویژه در طول سه ماهه سوم حتما کنترل و بانوان شکم اول بعد از هفته بیستم احتمال ایجاد مسمومیت بارداری باید رصد شود.

این متخصص زنان و زایمان با بیان اینکه مسمومیت بارداری ارتباطی با رژیم غذایی و مصرف نمک ندارد و به خاطر اختلالات ژنتیکی به وجود می‎آید، گفت: یکسری علائم پیش قراول مانند افزایش ناگهانی وزن، افزایش فشار خون بالاتر از 13 بر روی 9، سن پایین‌تر از 16 و بالای 40 سال، شرایط بد اقتصادی، سوء تغذیه و مسائل جغرافیایی در ایجاد آن بسیار مهم هستند.

وی عنوان کرد: این بیماری درمان دارویی ندارد و تنها درمان آن در شرایط حاد ختم حاملگی و پایان دادن به بارداری است؛ اگر در شرایط حاد به بارداری خاتمه داده نشود عوارض جانی مانند کنده شدن جفت، خونریزی شدید، کاهش پلاکت، خونریزی مغزی و کبدی، تشنج و حتی مرگ جنین را به دنبال دارد.

غفارزاده گفت: اگر تا سه ماه پس از زایمان مرتفع نشود، پایدار شده و از آن پس شخص یک بیمار فشار خونی مزمن خواهد بود. خانمی هم در یک حاملگی به آن دچار شود احتمال این که در حاملگی‎های بعدی نیز به آن دچار شود وجود دارد اما 100 درصد نیست.

انتهای پیام/۱۰۰۰

 
خبرنگار: سعید منصوری
منبع: ایسنا
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار