دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۶۶۷
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۲

با این برچسب ها نگران فساد غذا نباشید!!

محققان انگلیسی یک برچسب غذا ساخته‌اند که با تلفن همراه کار می‌کند و می‌تواند زمان غیر قابل استفاده شدن یک غذا را اعلام کند.

به گزارش آوای خزر و به نقل از گیزمگ، محققان "کالج سلطنتی لندن" نمونه اولیه برچسب‌های غذایی را ساخته‌اند که با اسم مخفف "PEGS" شناخته می‌شوند و عمدتاً از کاغذهای سلولزی ساخته شده‌اند.

هر برچسب غیرسمی و زیست تخریب‌پذیر بوده و ساخت آن تنها دو سنت هزینه برمی‌دارد.

این برچسب‌ها در ابتدا به تراشه‌های " ارتباطات میدان‌نزدیک" و سپس به بسته بندی مواد غذایی افزوده می‌شوند.

عملکرد برچسب نیز به این‌گونه است که اگر گازهای محلول در آب که با فساد مواد غذایی مرتبط هستند، در آن غذا وجود داشته باشد، رسانایی الکتریکی کاغذ افزایش می‌یابد.

از میان این گازها می‌توان به آمونیاک، دی‌اکسید کربن و تری‌متیل‌آمین اشاره کرد.

هرچه‌قدر حضور این گازها در ماده غذایی بیشتر باشد، رسانایی بیشتر افزایش می‌یابد.

میزان نیرویی که میان الکترودها و تراشه انتقال می‌یابد، با افزایش رسانایی، کاهش می‌یابد.

زمانی‌که کاربران با گوشی‌ای مجهز به " ارتباطات میدان‌نزدیک" از برچسب اسکن می‌گیرند، یک اپلیکیشن به کاربران اجازه می‌دهد که از عملکرد تراشه اطلاع پیدا کنند و آگاهی یابند که آن غذا برای خوردن مناسب است یا خیر.

برچسب‌های "PEGS" با رطوبت تقریباً ۱۰۰ درصد و دمای اتاق عمل می‌کنند و فقط به گازهای فساد مواد غذایی واکنش نشان می‌دهند.

محققان پروژه هم اکنون به دنبال یافتن کاربردهایی دیگر برای این برچسب از قبیل تشخیص شناساگرهای بیماری در تنفس هستند.

آن‌ها همچنین در نظر دارند برچسب‌ها را به ویژگی‌ای مجهز کنند که بتوانند گازهای مختلف را تشخیص دهند.

نتایج این پژوهش در مجله "ACS Sensors" انتشار یافت.

انتهای پیام/۱۰۰۰

خبرنگار: سعید منصوری
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها