دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۶۶۸۰
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۷:۳۰
آمار قربانیان برق گرفتگی در کشور از رشد ۱۲.۹ درصدی این حادثه خبر می‌دهد. به طوری که ۸۳۴ نفر سال گذشته بر اثر برق‌گرفتگی جان خود را از دست داده‌اند.

به گزارش آوای خزر، ایران نوشت: در سال ۱۴۰۰ استان‌های تهران با ۱۲۵، خوزستان با ۷۵ و فارس با ۴۹ فوتی بیشترین و استان‌های چهارمحال و بختیاری با یک، کهگیلویه و بویراحمد و زنجان هرکدام با شش و قم و ایلام هرکدام با هفت فوتی کمترین آمار قربانیان برق‌گرفتگی را داشته‌اند که از کل تلفات برق‌گرفتگی در سال گذشته ۷۵۶ نفر مرد و ۷۸ نفر زن بودند.
براساس این آمار با شروع فصل گرم سال، تعداد قربانیان برق‌گرفتگی رو به افزایش می‌گذارد و بیشترین تعداد قربانیان برق‌گرفتگی در تابستان ثبت می‌شود. به نظر می‌رسد یکی از دلایل این افزایش آمار، راه‌اندازی دستگاه‌های برودتی و سرویس کولرها در آغاز فصل تابستان است که بدون شک رعایت هشدارها و نکات ایمنی می‌تواند آمار برق‌گرفتگی و تلفات ناشی از آن را تا حدی کاهش دهد.
براساس آمارهای موجود در سال ۱۴۰۰ نیز بیشترین تعداد تلفات برق‌گرفتگی در ماه‌های تیر و مرداد به ترتیب با ۱۰۵ و ۱۰۲ کشته گزارش شده است.
بررسی‌های انجام شده در سازمان پزشکی قانونی نشان می‌دهد که اغلب این حوادث به‌دلیل ناآشنایی با اصول پیشگیری از وقوع برق‌گرفتگی و نیز بی‌توجهی به اصل کلی برق‌گرفتگی(یعنی عبور جریان برق از بدن به زمین) رخ می‌دهد.
از سویی سیم اتصال به زمین در پیشگیری از برق‌گرفتگی نقش مؤثری دارد. وجود سیم سوم در سیم کشی منازل (سیم اتصال به زمین) بسیار مهم بوده و به جلوگیری از برق‌گرفتگی کمک می‌کند.
برق گرفتگی در محیط‌های مرطوب بسیار محتمل‌تر از محیط‌های خشک است. مقاومت دست خشک انسان در مقابل برق، هزاران برابر بیشتر از پوست خیس و مرطوب است. همچنین به یاد داشته باشیم در صورتی که با برق سر و کار داریم از کفش‌های عایق خشک استفاده کرده و مطمئن باشیم که زیر پا و محدوده اطرافمان مرطوب نیست.علاوه بر این مراقب باشیم هیچ قسمتی از بدن ما به طور مستقیم با زمین تماس پیدا نکند.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار