دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۷۰۳۵
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۴
اعلام نتایج مسابقه طراحی بقعه علامه حسن‌زاده آملی(ره)
نتایج مسابقه طراحی بقعه حضرت علامه حسن زاده آملی که نیمه دوم فروردین ماه امسال فراخوان شده بود، در ۱۰ خردادماه با حضور نماینده داوران و رئیس و اعضای هیات علمی دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه علم و صنعت ایران در تهران بررسی و اعلام شد.
به گزارش آوای خزر به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرستان آمل، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان آمل در جلسه داوری مسابقه طراحی بقعه و یادمان علامه حسن زاده آملی با بیان اینکه فراخوان طراحی در نیمه دوم فروردین ۱۴۰۰ اعلام شد و مقرر شده بود، طراحی بیت الرحمه، بقعه علامه ذوالفنون حسن حسن زاده آملی (رضوان الله علیه) با رویکرد و مفاهیم معماری ایرانی اسلامی، عرفانی، بر اساس و شرایط مقررات ملی ساختمان، مرکز تحقیقات مسکن و آیین نامه جامع مسابقات معماری و شهر سازی وزارت راه و شهر سازی برگزار شود، تصریح کرد: ساده زیستی حضرت علامه ایجاد می‌کند بهسازی فضای عمومی زیارت ایشان و تسهیل حضور زائران با همین منش و شیوه ادامه یابد.

سید عباس حسینی با اشاره به اینکه بهره گیری از معماری اسلامی و در عین حال احداث یک اثر فاخر مدنظر ستاد توسعه ایرا روستای مزار حضرت علامه ذوالفنون خواهد بود، گفت: تلاش می‌کنیم این روستا به عنوان محل زیارت علاقه‌مندان به ایشان آماده سازی شده و فضای عمومی محل مزار مناسب سازی شود.

مسابقه طراحی بقعه حضرت علامه حسن زاده آملی برگزیده اول و دوم نداشت.

دکتر مهدی خاکزند دانشیار دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه علم و صنعت ایران نیز در جلسه داوری مسابقه طراحی بقعه علامه حسن زاده آملی با اشاره به اینکه بررسی نهایی مجموعه‌ای که برای یادمان طراحی در فرایند مسابقه قرار گرفته است دراین دانشکده انجام شده است، تصریح کرد: این آثار در دو مرحله بررسی و در نهایت، نتایج اصلی اعلام شد.

وی با بیان اینکه در فرایند برگزاری مسابقات، ۵۰ کد به افراد متقاضی شرکت داده شد و از میان این آثار، ۱۳ اثر مورد بررسی قرار گرفت، گفت: در مرحله داوری نهایی دو داور اصلی دکتر عبدالحمید نقره کار دانشیار دانشکده و دکتر معماریان پیشکسوت و استاد تمام دانشکده معماری و مهدی حمزه نژاد رئیس دانشکده به همراه دکتر دانشپور دانشیار گروه شهرسازی معماری و شهرسازی حضور داشتند.

خاکزند اظهار کرد: از میان ۱۳ اثر انتخاب شده در مرحله دوم، ۴ اثر به مرحله نهایی راه یافتند که براساس آن، کد‌های ۱۲ و ۱۶ و ۲۰ با بررسی هیات داوران و دارا بودن شاخص‌های سادگی، فاخر بودن، بررسی بستر زمین، ارتباط موثر نما با پروژه محوله و درک درست از فضا‌ها و ورودی‌ها برگزیده شده و این سه اثر به عنوان رتبه سوم معرفی شدند. همچنین در کنار این آثار، کد ۲۴ با کیفیت طراحی پلان‌های طراحی شده شایسته تقدیر شناخته شد.

براساس این گزارش، کد ۲۴ متعلق به مهندس اسماعیل مقدسی از تهران، کد ۱۲ مهندس ایمان محمدی به نمایندگی از گروه ایده تا ساخت طراحان شمال از قائم شهر، کد ۲۰ محمد حسین سامان از تهران و کد ۱۶ امیرالله دانه از تهران اعلام شده است.

دکتر عبدالحمید نقره کار دانشیار گروه معماری و شهرسازی دانشگاه علم و صنعت ایران و رئیس مرکز تحقیقات معماری اسلامی و قطب علمی این دانشکده با بیان اینکه ۵۰ طرح ارائه شده خود آثاری ارزشمند در این حیطه محسوب می‌شوند که از طرح‌های فرهنگی و ماندگار به شمار می‌روند، بیان کرد: توفیق بزرگی است که بتوانیم نقشی برجسته در طراحی و اجرای مزار علامه بزرگ عارف واصل حضرت آیت الله حسن زاده آملی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه علیرغم تمامی تلاش‌های شرکت کنندگان و معرفی آثار برگزیده هیچ کدام از طرح‌ها قابلیت اجرا ندارد، ولی قابل تقدیر است، عنوان کرد: به دلیل ارزش‌های معنوی این مزار و شرایط خاص منطقه شمال ایران و اینکه ممکن است تغییراتی به دلیل این جایگاه در منطقه ایجاد شود توصیه شده است، هدایت منابع و طرح‌های آینده روستا با توجه به پهنه جغرافیایی که تحت تاثیر آن است کارشناسی شود و قطب و شاخصه این مجموعه مورد طراحی قرار گیرد.

نقره کار اظهار کرد: قطب علمی معماری اسلامی و مرکز تحقیقات معماری شهرسازی این دانشگاه در خدمت این پروژه ملی و اسلامی خواهیم بود تا بتواند اثری ساده، اما فاخر با توجه به ابعاد شخصیتی این علامه ذوالفنون طراحی نماید، اما به مسئولان استان مازندران و شهرستان آمل توصیه می‌شود که بنا و روستایی که مزار در آن قرار گرفته است، نیاز به حریم دارد و ساخت و ساز‌های نباید در منطقه شکل نگیرد و برنامه‌های درازمدت مجموعه بزرگ فرهنگی در مازندران تحت این مزار فاخر و ارزشمند طراحی و اجرایی شود.
 
انتهای پیام/1001/
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها