دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۷۱۹۱
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۰
آش گوجه فرنگی از غذاهای فصل‌های گرم سال است. ساده آماده می‌شود و طعم بی‌نظیر آن در یک عصر دوست‌داشتنی می‌تواند همه اعضای خانواده را دور هم جمع کند.

به گزارش آوای خزر، هموطنان اردبیلی‌مان این آش را با دستور ویژه‌ای طبخ می‌کنند که طعم و بوی بی‌نظیری به این غذا می‌دهد. اگر قصد تهیه این آش سنتی را دارید با ما همراه شوید.

مواد لازم 

گندم: یک لیوان

نخود، لوبیا چیتی، لوبیا قرمز : یک لیوان

عدس: نصف لیوان

سبزی آش خرد شده:  ۳۰۰ گرم

گوجه : ۸ تا ۱۰ عدد متوسط

پیاز خلالی سرخ شده: ۴ عدد

نعناع داغ: ۳ قاشق غذاخوری

رب گوجه: یک قاشق غذا خوری

آبغوره: ۵ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه آش گوجه اردبیلی

۱- گندم را برای مدت ۳ ساعت با آب گرم بخیسانید. لازم است که حبوبات دیگر از شب قبل طبخ در آب خیسانده شود. چند بار آب حبوبات را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود.

۲- در ابتدای کار پخت آش، حبوبات و گندم را به مدت دو ساعت بپزید. پس از آن عدس و سبزی را اضافه کنید و نیم ساعت برای پخت زمان بدهید.

۳- حبوبات که کاملا پخته شد گوجه فرنگی ها را رنده کرده و در آش بریزید و بگذارید با حرارت ملایم با مواد دیگر پخته شود.

۴- برای این که آش شما رنگ و لعاب بیشتری بگیرد بهتر است پس از سرخ کردن پیاز آن را با مقداری رب گوجه فرنگی تفت دهید و داخل آش بریزید.

۵- مقداری از پیاز داغ را برای تزیین کنار بگذارید.

۶- در مرحله بعدی کمی نعناع به همراه ادویه تفت داده و به غذا اضافه کنید.

۷- بعد از این که آش شما با شعله ملایم لعاب انداخت پیش از خاموش کردن شعله ۴ قاشق آبغوره به آن اضافه کنید.

۸- آش را کمی پس از آن که بخار داغ آن گرفته شد در ظرف مورد نظرتان سرو کنید و روی آن را با نعنا داغ، گوجه گیلاسی برش خورده و پیاز داغ تزیین کنید. نوش جان.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار