دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۸۰۹۸
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۸:۳۴
محققان پس از بررسی امواج مغزی و ثبت واکنش های پوست متوجه شدند شنیدن توهین های کلامی و ناسزا می تواند حکم سیلی زدن به صورت را برای فرد داشته باشد.

به گزارش آوای خزر، مغز انسان واکنش‌هایی را بعد از شنیدن کلمه منفی و ناسزا انجام می دهد که نشان دهنده حساس بودن شنیدن کلام منفی است. در این بین محققان تلاش کردند تا با استفاده از دستگاه الکتروانسفالوگراف (EEG) امواج مغزی را طی واکنش های انجام گرفته اندازه گیری کنند. در تحقیقات انجام گرفته نیز این امواج مغز شرکت‌کنندگان در سه وضعیت مختلف بیان کلام توهین‌آمیز، کلام مثبت و یا کلام خنثی مورد بررسی قرار گرفت.

در این آزمایش مشخص شد در صورت شنیدن ناسزا ایا کلمات توهین آمیز حتی اگر این کلام به فرد نسبت داده نشود و مورد هدف فرد دیگری باشد مغز آن را همانند یک سیلی روی صورت تصور می کند.

به دلیل اجتماعی بودن انسان ها، روابط بین فردی برای بقا و پیشرفت همکاری نیاز است. در این بین برای ارتباط برقرار کردن انسانها با یکدیگر کلمات نقش مهمی خواهند داشت. از طرفی هم این کلمات می توانند آسیب هایی را به انسان ها وارد کنند. در حال حاضر نیز مطالعات کمی درباره تاثیر کلمات بر انسان ها انجام گرفته است.

 در تحقیقات اخیر ۷۹ شرکت کننده زن تحت بررسی EEG  و همچنین واکنش پوست قرار گرفتند و سه گفتار متفاوت مانند کلمات توهین آمیز، تعریف و جملات خنثی برای آنها در نظر گرفته شد. در این بین در کنار این سه گفتار نام شرکت کنندگان برای نیمی از آنها و همچنین نام اشخاص دیگر برای نیمه دیگر استفاده شد .همچنین تعامل واقعی بین شرکت‌کنندگان با دیگران وجود نداشت و اظهارات نیز توسط سه مرد مختلف بیان شده بود. در نهایت این تحقیق نشان داد حتی در شرایط غیر طبیعی نیز انسان ها می توانند از توهین های کلامی تاثیر بپذیرند و مغز آن را همانند یک سیلی کوچک به صورت حتی در صورتی که مشخص نیست توهین به چه کسی بوده است، می شناسد.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار