دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۸۱۷
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۸
گروهی محقق به سرپرستی یک پژوهشگر ایرانی موفق به ابداع نوعی فوم فلزی ضدگلوله شده اند که می توان از آن برای پوشاندن بدنه وسایل نقلیه نظامی استفاده کرد و آنها را سبک تر و کاراتر کرد.

به گزارش آوای خزر به نقل از نیواطلس، متوقف کردن گلوله های شلیک شده به سمت خودروهای نظامی، یکی از چالش های مهمی است که بسیاری از ارتش های جهان با آن دست به گریبان هستند و اختراع یک فوم جدید سبک به حل این مشکل کمک کرده است.

پژوهشگران دانشگاه کارولینای شمالی می گویند این فوم فلزی ضدگلوله در مقایسه با انواع تجهیزات زرهی متعارف بسیار سبک وزن تر بوده و تنها به اندازه نصف آنها وزن دارد.

گروه سازنده فوم یادشده قبلاً در سال ۲۰۱۵ هم یک سپر محافظ ویژه ابداع کرده بودند که از آن می توان برای بلوکه کردن اشعه ایکس، گاما و تشعشعات نوترونی استفاده کرد. آنان قبلاً هم با استفاده از گرافن نوعی سپر محافظ قدرتمند برای متوقف کردن گلوله ها تولید کرده بودند.

سرپرستی گروه سازنده این فوم را پروفسور افسانه ربیعی بر عهده داشته که در دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی در حوزه های مهندسی مکانیک و هوافضا مشغول تحقیق و تدریس است. وی مدرک کارشناسی خود در رشته مهندسی متالورژی را در سال ۱۹۸۶ از دانشگاه صنعتی شریف دریافت کرده است. به گفته وی برای تولید فوم یادشده از ترکیبی از فولاد، سرامیک و آلومینیوم استفاده شده است.

فوم مذکور در برابر گلوله های کالیبر ۰.۵ میلیمتر که با سرعت بین ۵۰۰ تا ۸۸۵ متر به سمت هدف شلیک شده اند مقاومت کرده و موفق به جذب ۷۲ تا ۷۵ درصد از انرژی جنبشی آنها شده است. استفاده از فوم مذکور در وسایل نقلیه نظامی باعث کاهش وزن و کاهش مصرف سوخت در آنها خواهد شد.

انتهای پیام/1000

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها