دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۹۴۰
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۱:۰۰
هورچاتا یک نوشیدنی مکزیکی خوشمزه و متفاوت برای روز‌های داغی‌ست که آفتاب حسابی کلافه‌تان کرده. این نوشیدنی خیلی راحت درست می‌شود ضمن اینکه بسیار مغذی است و اگر بخواهید یک نوشیدنی متفاوت همراه غذا برای میهمانتان داشته باشید این یکی را امتحان کنید.

هورچاتا یک نوشیدنی مکزیکی خوشمزه و متفاوت برای روز‌های داغی‌ست که آفتاب حسابی کلافه‌تان کرده. این نوشیدنی خیلی راحت درست می‌شود ضمن اینکه بسیار مغذی است و اگر بخواهید یک نوشیدنی متفاوت همراه غذا برای میهمانتان داشته باشید این یکی را امتحان کنید.

هورچاتا نوشیدنی متفاوت مکزیکی برای روزهای گرم

هوچاتا چیست؟

هورچاتا یک نوشیدنی سنتی مکزیکی است که از برنج سفید خیس خورده بدست می‌آید و با دارچین و شکر طعم دار و شیرین می‌شود. برای درست کردن آن همه چیز در مخلوط کن ریخته می‌شود سپس مخلوط بدست آمده در مخلوط کن را از صافی رد کرده و نوشیدنی محبوب شما بدست می‌آید. بعضی از انواع بدون مواد لبنی هستند در حالی که سایرین حاوی شیر و در بعضی موارد هم همراه با مغز‌های خوراکی یا طعم دهنده‌ای مثل وانیل یا نارگیل درست می‌شود. در این مدل سعی شده که از برنج و بادام برای به دست آوردن طعمی بهتر و در عین حال افزایش غنای غذایی آن استفاده شود.

هورچاتا نوشیدنی متفاوت مکزیکی برای روزهای گرم

مواد لازم

  • برنج سفید دانه بلند: ۱ و ۱/۴ پیمانه
  • بادام خرد شده: ۱/۲ پیمانه
  • چوب دارچین: ۲ عدد
  • شکر سفید: ۱/۲ پیمانه یا بیشتر
  • اسانس وانیل: ۱ قاشق چایخوری
  • شیر کامل: ۲ پیمانه

هورچاتا نوشیدنی متفاوت مکزیکی برای روزهای گرم

طرز تهیه

۱. آرد، بادام و دارچین را روی سرعت بالای مخلوط کن، با هم مخلوط کنید. حدود ۳۰ تا ۶۰ ثانیه بگذارید روی سرعت بالا باشد یا تا زمانی که کاملا مخلوط و یکدست شود. اگر بخشی از آن به کف مخلوط کن می‌چسبد، مخلوط کن را خاموش کرده و مواد را از ته آن با چنگال خارج کنید یا مخلوط کن را تکان دهید.

۲. ۲ پیمانه آب، شکر و وانیل به آن اضافه کنید. حدود ۳۰ ثانیه با هم در مخلوط کن، پوره و مخلوط کنید. اگر مخلوط کن شما جا داردف می‌توانید ۲ پیمانه آب باقیمانده و شیر را اضافه کنید، حالا آن را در ظرفی دردار و بزرگ بریزید تا شیر و آب مخلوط شوند.

۳. درب آن را گذاشته و به مدت ۸ تا ۱۲ ساعت بگذارید سرد شود.

۴. مخلوط را از یک الک ریز رد کنید. آن را در صورت دلخواه با یخ سرو کنید و روی آن را با دارچین پودر شده یا چوب دارچین تزئین کنید.

هورچاتا نوشیدنی متفاوت مکزیکی برای روزهای گرم

نکات مهم و ترفند‌ها

  • می‌توانید شیر نارگیل یا هر شیر گیاهی دیگری که دوست دارید جایگزین شیر لبنی کنید مثل شیر بادام.
  • می‌توانید بدون بادام هم نوشیدنی هوراچاتا درست کنید.
  • در مورد نوع برنج اجباری به استفاده از برنج دانه بلند نیست شما می‌توانید هر برنجی که دوست دارید استفاده کنید. مثل انواع برنج‌های معطر.
  • برای نگهداری آن را در یخچال بگذارید و ظر ف نهایتا ۳ روز آن را مصرف کنید.
  • برای جایگزینی شکر می‌توانید از استویا، شیره خرما یا عسل استفاده کنید.

هورچاتا نوشیدنی متفاوت مکزیکی برای روزهای گرم

منبع: cookingclassy

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها