دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۹۵۴۹
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۷:۴۵
در بسیاری از روغن‌های مصرفی پالم وجود دارد اما با روش‌هایی می‌توان دقیقا فهمید کدام روغن در خانه حتما دارای پالم است.

به گزارش آوای خزر، بسیاری از ما از عوارض و مضرات روغن پالم برای سلامتی شنیده ایم و برای به خطر نیافتادن سلامت خود و خانواده مان ترجیح می دهیم از محصولات غذایی فاقد روغن پالم استفاده کنیم. بر روی بسیاری از روغن های خوراکی کلمه بدون پالم نوشته شده است، اما آیا شما تنها به این کلمه اکتفا می کنید؟ اگر به وجود روغن پالم در روغن های سرخ کردنی شک دارید، این بخش به شما کمک می کند تا بتوانید پالم را در روغن های سرخ کردنی تشخیص دهید.

روغن پالم چیست؟

روغن پالم یا نخل نوعی روغن گیاهی و از کم هزینه ترین روغن ها در سراسر جهان است که از مغز میوه نخل روغنی استخراج شده و یک سوم تولید جهانی روغن گیاهی را به خود اختصاص می دهد. روغن پالم در تهیه مواد غذایی بسیاری استفاده می شود و بسیاری از مواد غذایی و روغن های سرخ کردنی حاوی این روغن هستند.

عوارض؛ چرا مصرف روغن پالم خوب نیست؟

روغن پالم مضر است چون

نیمی از روغن پالم از اسید چرب اشباع تشکیل شده است و مصرف روغن پالم باعث افزایش چربی خون و کلسترول و در نهایت گرفتگی و انسداد عروق و ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی می شود.

وقتی این روغن حرارت می بیند، استرهای اسید چرب گلیسیدیل (GEs) تشکیل می شوند و با مصرف ترکیبات GEs، ترکیب گلیسیدول آزاد می شود که این ترکیب خاصیت سرطان زایی دارد.

روغن پالم موجود در لبنیات پرچرب به کبد آسیب می زند و در نهایت به نارسایی کبدی منجر می شود.

همچنین روغن پالم به جز مضراتی که برای بدن دارد، سبب از بین رفتن جنگل های انبوه مالزی برای کشت روغن پالم شده است و fاعث نگرانی فعالان محیط زیست شده است.

آزمایش خانگی تشخیص پالم در روغن های سرخ کردنی

با همه این مضرات، به دلیل ارزان بودن روغن پالم نسبت به سایر روغن های کنجد، ذرت، سویا و آفتابگردان و بالارفتن قیمت روغن های دیگر نسبت به روغن پالم، از این روغن استفاده می شود.

برای تشخیص پالم در روغن سرخ کردن، یک بطری روغن را قبل از باز کردن به خوبی تکان دهید، سپس مقداری از آن را درون لیوانی شیشه ای ریخته و چندین ساعت در یخچال قرار دهید.

بعد از گذشت چند ساعت روغن را از یخچال خارج کنید، پالم در انتهای لیوان ته نشین خواهد شد، پس اگر روغن ته لیوان کدر بود و روغن قسمت بالای لیوان شفاف بود، روغن سرخ کردنی حاوی پالم است./نمناک

انتهای پیام/1005

برچسب ها: روغن ، پالم
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار