دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۹۷۱۹
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۸:۳۶
نتایج مطالعه‌ای که روی دانش آموز دبیرستانی در فلوریدا انجام شد نشان می‌دهد که کاهش مصرف تنها چند نوع غذای ناسالم می‌تواند منجر به اتخاذ عادات غذایی سالم‌تر شود. این موضوع باید به طور خاص توسط والدین مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش آوای خزر، نتایج مطالعات تیمی‌ از محققان کالج برووارد (Broward) در فلوریدا نشان می‌دهد که چگونه مصرف غذاهای مبتنی بر شکر مانند شیرینی، بستنی و... می‌تواند نشان دهنده مصرف بیشتر غذاهای فوق العاده فرآوری شده بوده و مصرف کمتر قند و شیرینی‌جات ممکن است به نوجوانان کمک کند تا مصرف کلی غذاهای ناسالم خود را کاهش دهند.

به گفته پژوهشگران، این تحقیق ممکن است به کاهش عوامل خطر مرتبط با فشار خون بالای ناشی از خوردن غذاهای ناسالم کمک کند. به باور محققان، حتی تغییرات کوچک، مانند کاهش دفعات مصرف چند غذای ناسالم در هفته، ممکن است مصرف کلی غذاهای ناسالم کودکان و نوجوانان را کاهش داده و تاثیر زیادی بر سلامت کلی فرد داشته باشد.

انواع مواد غذایی فوق فرآوری شده مورد بحث اغلب به عنوان غذای ناسالم توصیف می‌شوند. این مواد غذایی سرشار از قند، نمک، چربی ترانس ناسالم (اسیدهای چرب ترانس) و طعم‌ها و رنگ‌های مصنوعی هستند.

این مطالعات نشان می‌دهد که چگونه این غذاهای فوق العاده فرآوری شده مانند نان، غلات، دسرها، نوشابه‌ها و گوشت‌های فرآوری شده از جمله سوسیس و کالباس، بیش از ۶۰ درصد از مواد غذایی مصرفی آمریکایی‌ها را تشکیل می‌دهند.

غذاهای فرآوری ‌شده به گونه‌ای طراحی شده‌اند که بیش از حد خوش طعم بوده و به نوعی مهندسی شده‌اند که تا حد امکان اعتیادآور باشند.

این مواد غذایی همچنین ارزان و در دسترس هستند که این مساله مقاومت در برابر آنها را سخت می‌کند. به همین دلیل بسیاری از مردم بدون اینکه متوجه شوند بیش از حد از این غذاها می‌خورند. بررسی‌ها نشان می‌دهد بسیاری از نوجوانان مورد مطالعه در این تحقیقات، محصولات غذایی فوق‌ فرآوری‌ شده را طی هشت هفته گذشته مصرف کرده‌اند.

این غذاها شامل بیسکویت، شیرینی، چیپس، شکلات، نوشیدنی‌های انرژی‌زا، دسرهای یخ زده، بیسکویت، اسموتی، قهوه یا چای شیرین شده با شربت، نان سفید و گوشت فرآوری شده بود. در این مطالعه ۳۱۵ شرکت کننده نوجوان ۱۳ تا ۱۹ ساله از ۱۲ دبیرستان در فلوریدا جنوبی مورد بررسی قرار گرفتند.

شرح کامل این مطالعات در نشست علمی‌ فشار خون انجمن قلب آمریکا در سال ۲۰۲۲ در سن دیگو ارائه شده است./سیناپرس

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار