دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۰۹۷۳
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۱ - ۰۷:۴۴
رئیس سازمان غذا و دارو، در اولین گفتگوی تلویزیونی به تشریح وضعیت بازار دارویی کشور پرداخت.

به گزارش آوای خزر، سیدحیدر محمدی، شنبه شب در برنامه صف اول شبکه خبر، به کمبود آنتی بیوتیک ها در کشور اشاره کرد و گفت: هفته گذشته حجم زیادی واردات آنتی بیوتیک داشتیم که همان ۵۰ تُن بود و تا آخر هفته جاری نیز بیش از ۶ میلیون بطری آنتی بیوتیک وارد کشور خواهد شد.

وی افزود: ۵۰ تُن محموله وارداتی شامل یک میلیون بطری آنتی بیوتیک بود که اگر با شرایط تُند مصرف در نظر بگیریم، برای دو هفته کافی خواهد بود و اگر با محاسبات خودمان در نظر بگیریم، برای یک ماه کافی است.

حیدری با عنوان این مطلب که ۶ میلیون بطری آنتی بیوتیک که تا آخر هفته وارد کشور می‌شود، حجم خوبی است، ادامه داد: این مقدار واردات در کنار تولید داخل می‌تواند جوابگوی بازار داخلی باشد.

وی افزود: برنامه کوتاه مدت ما برای رفع کمبودها این است که تولید داخل افزایش یابد و در همین راستا تولیدکنندگان سه شیفت کار می‌کنند.

محمدی با اشاره به کم کاری دو شرکت داخلی در تأمین آنتی بیوتیک مورد نیاز کشور، گفت: ماده اولیه موجود بود، زمان بین تولید و عرضه تا حدودی زیاد شد.

رئیس سازمان غذا و دارو تاکید کرد: ما این تضمین را به مردم می‌دهیم که مشکل کمبود آنتی بیوتیک و سرُم در کشور ظرف این هفته و هفته آینده حل شود.

محمدی به وضعیت سرُم اشاره کرد و افزود: میزان تولید سرُم در کشور ماهانه حدود ۱۴ تا ۱۵ میلیون عدد است که این میزان حدود یک تا دو میلیون از نیاز کشور کمتر است. تا اوایل سال گذشته میزان نیاز ما به سرم در ماه ۱۰.۵ میلیون عدد بود و الباقی ذخیره می‌شد، اما از تابستان گذشته مجدد به مشکل کمبود سرم برخوردیم و مجبور شدیم به واردات سرُم روی بیاوریم.

وی با عنوان این مطلب که به زودی خط تولید سرُم در یکی از شرکت‌های داروسازی کشور با ظرفیت حداقل ۳ میلیون عدد سرم در ماه طی یک تا دو ماه آینده راه‌اندازی می‌شود، گفت: دو شرکت داروسازی در اهواز و اصفهان از سال دیگر با خط تولید سرُم راه اندازی و یکی از شرکت‌های سرم‌سازی نیز ظرفیت تولید خود را به ۲ برابر افزایش می‌دهد./مهر

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار