دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۱۵۰۸
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۲
استاندار مازندران:

۳۴ واحد بلاتکلیف در شهرک صنعتی ناحیه یک ساری تعیین وضعیت می‌شوند

۳۴ واحد بلاتکلیف در شهرک صنعتی ناحیه یک ساری تعیین وضعیت می‌شوند
نماینده عالی دولت در مازندران با اعلام اینکه ۳۴ واحد بلاتکلیف در شهرک صنعتی ناحیه یک ساری داریم، افزود: آقای خیریانپور (معاون اقتصادی استاندار) باید در اسرع وقت با حضور مسوولان مربوطه نشستی را برگزار کند و نسبت به تعیین تکلیف این واحد‌ها اقدام شود.
آوای خزر – سعید منصوری: استاندار مازندران روز یکشنبه از چند شرکت تولیدی صنعتی در شهرک صنعتی شماره یک شهرستان ساری بازدید کرد و پس از آن در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان مازندران که در همین مکان تشکیل شد، شرکت داشت.

او با بیان اینکه شهرک‌های صنعتی متعلق به مردم است و باید در آن فعالیت‌های تولیدی رونق داشته باشد، افزود: کسانی که انگیزه و توان دارند و می‌توانند کارشان را دنبال کنند بیایند و نسبت به راه‌اندازی شرکت اقدام کنند.

سید محمود حسینی‌پور بیان کرد: در برخی شهرک‌ها واحد تولیدی در اختیار افرادی است که شرکا با هم اختلاف دارند و واحد تعطیل است لذا باید به آن‌ها اولتیماتوم بدهیم تا شرکت را فعال کنند اگر فعال نکردند دولت متولی می‌شود و شرکت را در اختیار می‌گیرد.

نماینده عالی دولت در مازندران تاکید کرد: ما با کسی تعارف نداریم؛ خیلی سریع و با فوریت برای تعیین تکلیف این دست از واحد‌ها جلسه برگزار می‌شود و سیاست ما نیز در حال حاضر به طور کلی حمایت از بخش تولید است؛ حمایت صرفا این نیست که در گفتمان اعلام کنیم بلکه در عمل هم باید حمایت صورت بگیرد.
 
۳۴ واحد بلاتکلیف در شهرک صنعتی ناحیه یک ساری تعیین وضعیت می‌شوند
رییس کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید مازندران گفت: برخی واحد‌ها مشکلاتشان در داخل شهرک نیست و ما خود را موظف می‌دانیم از مجموع ارتباطات دولت برای رفع مشکلات آن‌ها استفاده کنیم.

او با بیان اینکه باید حرکت رو به جلو داشته باشیم نه اینکه با تشکیل جلسات "گفتاردرمانی" کنیم، اظهار داشت: نگاه ما به مسائل حل مسئله است و این از سیاست‌های قطعی دولت سیزدهم است و حل مسئله هم در این دوره بدون حضور مردم و تشکل‌های مردمی میسر نیست.

استاندار مازندران ادامه داد: امروز در سایه تعامل دولت و بخش خصوصی باید دوره سختی که در آن حضور داریم را پشت سر بگذاریم هرچند که ما به دوره‌های سخت عادت کرده‌ایم و در طول این دوره ۴۳ ساله هیچ بلایی نبوده که بر سر ما نیاورده باشند، ولی مردم ما حداکثر وفاداری را در طول تاریخ نشان دادند.

حسینی‌پور با بیان اینکه " در هیچ شهرک صنعتی نباید واحد تعطیل داشته باشیم"، اعلام کرد: در همین شهرک صنعتی ساری ۳۴ واحد بلاتکلیف داریم که در اسرع وقت آقای خیریانپور (معاون اقتصادی استاندار) با حضور مسوولان مربوطه نشستی را برگزار کند و نسبت به تعیین تکلیف واحد‌ها اقدام شود.

او یکی از سیاست‌های دولت آقای رئیسی را بحث صادرات عنوان و خاطرنشان کرد: مهمترین بخشی که در صادرات مورد رقابت است؛ دانش‌بنیان کردن محصولات است.
 
۳۴ واحد بلاتکلیف در شهرک صنعتی ناحیه یک ساری تعیین وضعیت می‌شوند
نماینده عالی دولت در مازندران ادامه داد: شاید کسی تصور نمی‌کرد روزی ذائقه دنیا در استفاده از مرکبات این باشد که وزن و اندازه‌ی محصول معیار انتخاب باشد و این‌ها همه در حوزه دانش‌بنیان اتفاق می‌افتد و علت توسعه کشت گلخانه‌ای هم به همین دلیل است.

حسینی‌پور گفت: در بحث برنج هم همین است علت اینکه کشاورز مازندرانی در فروش محصولش دچار مشکل شده واردات برنج توسط دولت برای تنظیم بازار بوده است؛ ضمن اینکه برنج پرمحصول مازندرانی در رقابت با برنج هندی که ۴۰ درصد ارزان‌تر است و کیفیت بهتری هم دارد جا مانده است.

او ادامه داد: حتی در دستگاه‌های دولتی هم برنج هندی بر برنج پرمحصول ایرانی ترجیح داده می‌شود؛ لذا ما باید روی کیفیت با تکیه بر دانش‌بنیان کردن تولید کار کنیم چرا که اگر نتوانیم در حوزه دانش‌بنیان با رقبای خودمان در دیگر کشور‌ها رقابت کنیم در آینده نزدیک محکوم به شکست هستیم.

استاندار مازندران بیان کرد: هر مجتمع تولیدی باید برای دانش‌بنیان کردن محصولاتش یک گروه کاری راهبردی تشکیل دهد تا مطالعاتش برای ۲۶ سال آینده انجام شود.
 
۳۴ واحد بلاتکلیف در شهرک صنعتی ناحیه یک ساری تعیین وضعیت می‌شوند
حسینی‌پور با تاکید بر اینکه اگر نگاه و افق نگاه ما دور باشد می‌توانیم پیش‌بینی کنیم که از رقابت‌های بازار عقب نمانیم، افزود: در شرایط فعلی در استان دولت رشد 7/5 درصدی را در نظر گرفته و در همین راستا ستاد رشد اقتصادی را تشکیل دادیم و اقدامات خوبی در حال انجام است.

او یکی از مجموعه‌هایی که می‌تواند در رشد اقتصادی استان نقش داشته باشد را بنگاه‌های فعال در شهرک‌های صنعتی عنوان کرد.

استاندار مازندران در پایان گفت: مدیران واحد‌ها به برگزاری این جلسات برای طرح مشکلات اکتفا نکنند و با هر مشکلی که در مسیر تولید مواجه شدند باید مدیران مرتبط را در جریان بگذارند.
 
به گزارش آوای خزر، فرماندار ساری، معاون هماهنگی امور اقتصادی و همکارانشان در دفتر اقتصادی، رئیس بخش خصوصی، مدیرکل شهرک‌ها و نواحی صنعتی مازندران، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت و تعدادی از مسوولان مربوطه، استاندار مازندران را در این بازدید همراهی کردند.
 
 انتهای پیام/۱۰۰۰/
خبرنگار: آزاده بابانژاد
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار