دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۱۹۳۹
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۳:۱۱
مدیرکل نوسازی مدارس مازندران خبرداد
افتتاح ۹۷ کلاس درس در مازندران به‌مناسبت دهه‌فجر/ مشارکت بالای خیران مدرسه‌ساز در مازندران
مدیر کل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس مازندران با بیان اینکه در دهه فجر امسال ۱۷ پروژه با ۹۷ کلاس درس در استان افتتاح می‌شود، افزود: ۹ پروژه در قالب ۶۸ کلاس درس با مشارکت خیران به اتمام رسیده است.
آوای خزرزهرا شریفی: مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان مازندران به مناسبت چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، به بیان دستاورد‌های انقلاب اسلامی در حوزه احداث و تجهیز مدارس استان پرداخت.  

مهدی استادیان، شمار دانش‌آموزان سطح کشور در سال ۱۳۵۷ را ۸ میلیون اعلام کرد و گفت: هم اکنون حدود ۱۶ میلیون دانش‌آموز   در کشور مشغول تحصیل هستند.

وی افزود: تعداد مدارس در سطح کشور نیز از ۵۲ هزار واحد در سال ۱۳۵۷  به ۱۱۳ هزار مدرسه در سالجاری افزایش یافته است.

مدیر کل نوسازی مدارس مازندران تعداد مدارس فنی و حرفه‌ای در اوایل انقلاب را ۶۷۵ واحد عنوان کرد که در حال حاضر بالغ بر ۲ هزار و ۶۰۰ مدرسه فنی و حرفه‌ای در سطح کشور فعالیت دارند که  رشد ۲۸۹ درصدی را به همراه داشته است این نشان از آن دارد که دانش‌آموزان بعد از فارغ‌التحصیلی بتوانند اشتغال خود را دنبال کنند.

استادیان گفت: افزایش این تعداد مدارس نشان می‌دهد که دولت به همه اقشار و حوزه‌های مختلف توجه داشته و به آن‌ها رسیدگی می‌کند.

وی درباره  میانگین سرانه آموزشی در سال ۵۷ گفت: سرانه آموزشی در آن سال ۱.۴۴ متر مربع بوده که این میزان در سال جاری به ۵.۲۲ رسیده که حدود ۲۶۲ درصد رشد داشته است.

استادیان افزود: بعد از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ۳ هزار و ۱۳۱ مدرسه در استان مازندران احداث شد که از این تعداد ۶۲۵ مدرسه به صورت مشارکتی بوده که با کمک خیران مدرسه‌ساز انجام شد.

وی شمار کلاس‌های درس آموزش و پرورش مازندران را ۱۸ هزار و ۴۸۰ کلاس اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۳ هزار و ۴۸۱ کلاس با مشارکت خیرین مدرسه‌ساز احداث شد.

مدیر کل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس مازندران با بیان اینکه از ابتدای انقلاب تاکنون خیران ۵۸۰ میلیارد تومان به آموزش و پرورش استان کمک کرده‌اند، ادامه داد: در همین مدت ۳ هزار کلاس درس تخریبی بازسازی و تحویل آموزش و پرورش شد.

وی افزود: ۱۷۴۱ کلاس درس در همین مدت مقاوم‌سازی و ۱۲ هزار کلاس درس نیز به سامانه سیستم گرمایشی تجهیز شد.

استادیان به اقدامات دولت سیزدهم در حوزه آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: اعتبارات ملی در ابتدای دولت سیزدهم ۲.۵ برابر افزایش پیدا کرد. یعنی از ۱۴۸ میلیارد تومان به ۳۷۶ میلیارد تومان رسید.

وی میزان افزایش اعتبارات استانی را نیز ۲ برابر اعلام کرد و افزود: از ابتدای دولت سیزدهم ۵۶ پروژه توسط نوسازی مدارس به آموزش و پرورش مازندران تحویل داده شد.

استادیان ادامه داد: این تعداد پروژه در قالب ۳۲۴ کلاس درس و اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیارد تومان بوده است که حدود ۵۵ هزار متر مربع به سرانه آموزشی افزوده شد.

وی به استاندارد سازی سامانه‌های گرمایشی در حوزه امنیت دانش‌آموزان اشاره کرد و گفت: از ابتدای سال قبل تاکنون ۴۰۰ کلاس درس استانداردسازی شد.

استادیان با بیان اینکه برای ادامه این پروژه ۴۰ میلیارد تومان دیگر اعتبار در نظر گرفته شد، افزود: مقرر شد تمام سیستم‌های گرمایشی مدارس استان استاندارد سازی شود.
 
افتتاح ۹۷ کلاس درس در مازندران به‌مناسبت دهه‌فجر/ مشارکت بالای خیران مدرسه‌ساز در مازندران
وی با بیان اینکه تاکنون ۱۰۳ میلیارد تومان برای خرید تجهیزات مدارس هزینه شده است، گفت: کل اعتبارات تجهیزات در دولت دوازدهم نزدیک به ۴۵ میلیارد تومان بوده، اما این میزان در دولت سیزدهم ۱۰۷ درصد رشد معادل ۹۶ میلیارد تومان داشته است.

مدیر کل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس مازندران مشارکت خیرین به آموزش و پرورش ۲۶۹ میلیارد تومان اعلام کرد و تصریح کرد: این مشارکت در قالب خرید زمین، مشارکت در ساخت و خرید تجهیزات بوده است.

استادیان گفت: همچنین دولت سیزدهم در جهت رفع محرومیت‌زدایی در مناطق کم برخوردار اعتبارات ویژه‌ای را در نظر گرفت که سال قبل ۹۰ میلیارد تومان بابت طرح «محرومیت‌زدایی» به آموزش و پرورش استان مازندران اختصاص داده است.

وی با بیان اینکه دولت این اعتبار را برای سال آینده ۱۲۲ میلیارد تومان و جهت طرح محرومیت‌زدایی در نظر گرفته است، ادامه داد: طرح «آجربه آجر» از دیگر طرح‌هایی است که مردم در آن مشارکت می‌کنند.

استادیان به طرح ساماندهی «سیستم بهداشتی» اشاره کرد و گفت: ۱۳۳ سرویس بهداشتی سال گذشته در مدارس استان بازسازی شد و این روند همچنان ادامه دارد.

وی افزود: همچنین ۱۸ میلیارد تومان تجهیزات با جدیدترین امکانات برای مدارس استان و هنرستان‌ها خریداری شد که خرید دو دستگاه پهباد برای عکسبرداری و مه‌پاشی از جمله آن بوده است.

استادیان افزود: در دهه فجر امسال ۱۷ پروژه با ۹۷ کلاس درس با ۲۱ هزار و ۲۷۸ متر مربع را در اختیار آموزش و پرورش قرار می‌دهیم.

مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس مازندران افزود: ۹ پروژه در قالب ۶۸ کلاس درس با مشارکت خیران احداث می‌شود.

وی به بزرگترین پروژه آموزشی شمال کشور تحت عنوان «حیات طیبه سردار قاسم سلیمانی» اشاره کرد و گفت: این پروژه در قالب ۱۰ هزار متر مربع زیربنا  با ۲۲ کلاس درس به صورت مجزا در ساری است که در دهه فجر افتتاح می‌شود.

استادیان گفت: این مجتمع آموزشی از مدارس سبز بوده و دارای سالن آمفی تئاتر با ظرفیت ۱۸۴ نفر، سالن ورزشی، کتابخانه، بوفه، فضا‌های بازی و تفریح به همراه کارگاه‌های متنوع آموزشی است.
 
انتهای پیام/
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار