• home-ava
  • kartabl2
  • klogin
  • news
  • npanel
  • searchpost
  • video-gallery
  • آمار
  • آوای خزر
  • به روز رسانی
  • پایش خبر
  • پرینت
  • تماس با ما
  • ثبت خبر
  • جستجو
  • درباره ما
  • شهروند خبرنگار
  • گالری
  • گالری تصاویر
  • گالری ویدیو
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
  • جستجو پیشرفته
  • آرشیو روزنامه
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
  • جستجو پیشرفته
  • آرشیو روزنامه
شهروند خبر نگار
Facebook Twitter Youtube Eaparat Whatsapp Eeitaa
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • ورزشی
  • اقتصادی
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • آرشیو اخبار
  • گالری ویدیو
  • گالری تصاویر
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • ورزشی
  • اقتصادی
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • آرشیو اخبار
  • گالری ویدیو
  • گالری تصاویر
  • کد خبر : 92477
  • تاریخ انتشار : 06 / 02 / 1402
  • زمان انتشار : 19:56
https://avayekhazar.ir/?p=92477

زنگ «زمین پاک» در بهشهر نواخته شد

آوای خزر – آزاده بابانژاد: دوم تا هشتم اردیبهشت‌ماه امسال به نام روز زمین پاک نامیده شده است، در این روز توجه به زمین و آنچه برای حیات زیست‌مندان مهم محسوب می‌شود بیشتر مورد تأکید قرار می‌گیرد، با عنایت به اینکه بخش قابل توجهی از وضعیت نابسامان امروز زمین حاصل دست‌اندازی‌های بشر است، به همین دلیل، اقدامات انسان نیز محل سوال و تامل قرار می‌گیرد.

به مناسبت این رویداد محیط زیستی، عطااله کاویان مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران، امروز ۶ اردیبهشت ماه سفری به شهرستان بهشهر داشت و در جمع دانش‌آموزان پسر – مدرسه متوسط اول مرکز استعداد‌های درخشان حضور یافت.

او با اشاره به شعار امسال روز زمین پاک یعنی؛ «سرمایه‌گذاری در زمین، توسعه بازیافت و بهره‌وری سبز»، این واقعیت را مورد توجه قرار داد که ما تنها یک زمین داریم و همه باید برای حفاظت از این سیاره تلاش کنیم.

کاویان تصریح کرد: اینطور نیست که در کشورمان مسائل زیست‌محیطی را رعایت کنیم و بگوییم زمین حفاظت شده است، واقعیت این است که اهمیت به این مسئله باید در تمام کشور‌های جهان و مورد دغدغه تمامی ساکنان زمین باشد.

او در ادامه به موضوع “توسعه بازیافت” اشاره و اظهار کرد که از دل زندگی ماشینی در جوامع امروز، لوازم بازیافتی زیادی بیرون می‌آید که اگر تلاش شود تا بار دیگر و با رعایت استاندارد‌ها به چرخه مصرف بازگردد، کمک بزرگی به طبیعت می‌کند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران در همین زمینه از چند طرح زیست‌فناورانه در استان گفت که به عنوان نمونه در نیروگاه زباله‌سوز نوشهر، و به زودی نیز در نیروگاه زباله‌سوز ساری و همچنین مرکز تفکیک و پردازش زباله در بهشهر، به تولید انرژی برق و گاز و کمپوست می‌انجامد.

کاویان در خصوص بهره‌وری سبز نیز به این نکته اشاره داشت که نمی‌توانیم به بهانه مسائل اقتصادی، هر نوع بهره‌وری را قبول کنیم بلکه طرح‌هایی دارای استاندارد و مجوز کامل هستند که پیوست محیط زیستی داشته باشند.

او بهشهر را یکی از شهرستان‌های خوب در برنامه‌های دوستدار طبیعت معرفی کرد به طوری که خانه محیط زیست در یک مکان خوب، با حضور سمن‌های محیطزیستی فعال است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران اشاره‌ای هم بازدید‌های چندباره خود از بهشهر در سال گذشته داشت و گفت: این شهرستان از ارتفاعات مناطق هزارجریب در جنوب تا میانکاله در شمال، غنی از تنوع گیاهی و جانوری است.

 
زنگ «زمین پاک» در بهشهر نواخته شد
کاویان البته به مشکلات محیط زیستی مانند شکار و صید غیرقانونی و خشکیدگی ضلع غربی تالاب میانکاله اشاره کرد که بخشی از آن‌ها حاصل دست‌اندازی به طبیعت به بهانه‌های مختلف است.

او در پاسخ به درخواست دانش‌آموز “علی شاعری” که مقاله‌ای به مناسبت روز زمین پاک را قرائت کرده بود، اظهار داشت: علاوه بر اینکه آموزش محیط زیستی و هماهنگی برای انجام فعالیت‌های محیط زیستی را برای این مدرسه (مرکز استعداد‌های درخشان) خواهیم داشت، نسبت به تامین سطل‌های تفکیک زباله خشک و‌تر هماهنگی می‌کنیم.

دخالت انسان در طبیعت، آلودگی و تخریب زمین، برداشت بی‌رویه از منابع آبی، و تاثیرات گاز‌های گلخانه‌ای بر حیات زیست‌کره ازجمله مسائلی بود که در مقاله دانش‌آموز علی شاکری آمده بود.

مراسم زنگ زمین پاک در بهشهر، با حضور بخشدار مرکزی و رئیس ادارات آموزش و پرورش و محیط زیست این شهرستان نیز همراه بود.

 

انتهای پیام/۱۰۰۱/

ارسال نظر

برچسبها :

  • آخرین اخبار
  • فضای مجازی جولانگاه کلاهبرداران نخواهد بود
  • عنوان ۷۸
  • دوران فرار مالیاتی پزشکان و طلافروشان در استان تمام شد
  • وفاق مدیریتی در چهاردانگه؛ تشکیل کارگروه حوزه آب کشاورزی با اعتبار ۵۰ میلیارد تومانی
  • «اهالی قلم شمال»؛ ترکیبی از فرهنگیان جوان با اهدافی انسان‌دوستانه
  • پاسخ شهردار ساری به ۳۱ سوال یک عضو شورا
  • ۱۳ آبان‌ماه؛ نمادی از صلابت حسینی و روحیه فاطمی
  • عنوان ۷۷
  • افتتاح پروژه‌های بزرگ عمرانی ساری تا پایان سال
  • انتقاد استاندار مازندران از ایجاد ۲ شهرک صنعتی در میاندورود
  • پربازدیدترین ها
  • پر بحث ترین ها
فضای مجازی جولانگاه کلاهبرداران نخواهد بود

فضای مجازی جولانگاه کلاهبرداران نخواهد بود

سعید منصوری
//
عنوان ۷۸

عنوان ۷۸

mbabadi
//
دوران فرار مالیاتی پزشکان و طلافروشان در استان تمام شد

دوران فرار مالیاتی پزشکان و طلافروشان در استان تمام شد

سعید منصوری
//
وفاق مدیریتی در چهاردانگه؛ تشکیل کارگروه حوزه آب کشاورزی با اعتبار ۵۰ میلیارد تومانی

وفاق مدیریتی در چهاردانگه؛ تشکیل کارگروه حوزه آب کشاورزی با اعتبار ۵۰ میلیارد تومانی

سعید منصوری
//
«اهالی قلم شمال»؛ ترکیبی از فرهنگیان جوان با اهدافی انسان‌دوستانه

«اهالی قلم شمال»؛ ترکیبی از فرهنگیان جوان با اهدافی انسان‌دوستانه

سعید منصوری
//
پاسخ شهردار ساری به ۳۱ سوال یک عضو شورا

پاسخ شهردار ساری به ۳۱ سوال یک عضو شورا

سعید منصوری
//
  • مطالب مر تبط

عنوان ۷۸

عنوان ۷۷

برنامه تامین مالی رشد اقتصادی هدف برنامه هفتم نهایی شد

تأکید معاون توسعه استانداری مازندران بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای تحقق سیاست‌های جمعیتی

احتمال وقوع سیلاب یخچالی در دماوند و آتش‌سوزی در جنگل‌های مازندران

دیدگاهتان را بنویسید! لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایت آوای خزر از سال ۹۴ فعالیت خود را بطور رسمی آغاز کرده است. آوای خزر یک پایگاه خبری مستقل و بومی‌نگر است که با رویکردی حرفه‌ای،تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌های استان مازندران و شمال کشور را پوشش می‌دهد. ما با تکیه بر دقت، صداقت و سرعت، تلاش می‌کنیم تا پل ارتباطی میان مردم و رویدادهای مهم اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی باشیم. رسالت ما آگاهی‌بخشی شفاف، تقویت مسئولیت‌پذیری و حمایت از توسعه پایدار منطقه است.

نماد ساماندهی

logo-samandehi

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Youtube Whatsapp Telegram Instagram

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به آوای خزر است و استفاده از مطالب صرفا با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی وپشتیبانی توسط آژانس خلاقیت توس رسانه

درج/ویرایش پیوند

نشانی مقصد را وارد نمایید

یا پیوند به محتوای موجود

    معیاری برای جستجو مشخص نشده است. نمایش دادن آخرین موارد. جستجو کنید یا برای انتخاب موارد، از کلیدهای جهت بالا و پایین استفاده کنید.