آوای خزر، موجی از دنیای خبر      تازه ترین اخبار را در آوای خزر جستجو نمائید.      
کد خبر: ۵۳۰۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۴
طرز تهیه مربای آلبالو با هسته تفاوت چندانی با مربای آلبالوی بدون هسته ندارد اما زمان کمتری از شما می‌گیرد. با رعایت چند نکته و داشتن شکر، آلبالو و کمی آبلیمو می‌توانید یک مربا آلبالو خوشمزه در منزل تهیه کنید.
طرز تهیه مربای آلبالو با هسته
 
در فصل تابستان با آمدن آلبالو‌های خوشگل و خوشرنگ می‌توانید هم یک ترشی آلبالو خوش طعم و هم یک مربا آلبالو خوشمزه برای خود و خانواده‌تان تهیه کنید. اما درآوردن هسته آلبالو قبل از طبخ مربا یکی از مسائلی است که افراد را برای تهیه این مربای خوشمزه مردد می‌کند. در این مقاله می‌توانید با طرز تهیه مربای آلبالو با هسته آشنا شوید. خواندن نکات طلایی را فراموش نکنید.

۱. طرز تهیه مربای آلبالو با هسته (روش اول)

مواد لازم
آلبالو ۱ کیلو گرم
شکر ۱ کیلو گرم
آبلیمو  ۱ قاشق غذا خوری

زمان لازم برای آماده سازی مربا ۴۵ دقیقه

دستور تهیه

  • آلبالو‌ها را خوب بشویید و دم آن‌ها را بگیرید.
  • سپس آلبالو‌ها را در یک قابلمه (ترجیحا لعابی) بریزید و لابه لای آن‌ها شکر اضافه کنید.
  • قابلمه را به مدت حداقل ۷ الی ۸ ساعت در یخچال بگذارید تا شکر‌ها به خورد آلبالو‌ها برود و آب بیندازد.
  • پس از این مدت قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید تا آرام شروع به جوشیدن کند. در هنگام جوشیدن مراقب باشید که مربا سر نرود.
  • در حین جوشیدن کفی که روی قابلمه ایجاد می‌شود را با قاشق جمع کنید. (این کار به شفاف و براق شدن مربا کمک می‌کند.)
  • پس از اینکه مربا کمی غلیظ شد آبلیمو را به آن اضافه کنید و پس از اینکه ۵ دقیقه با شعله کم جوشید، حرارت را خاموش کنید و صبر کنید تا مربا خنک شود.
  • وقتی مربا کاملا خنک شد و از حرارت افتاد آن را در ظروف شیشه‌ای کاملا تمیز و خشک بریزید.
  • شیشه‌های مربا را در یخچال نگهداری کنید.

مربا آلبالو آماده سرو در وعده صبحانه است... نوش جان... 

مربای آلبالو با هسته


۲. طرز تهیه مربای آلبالو با هسته (روش دوم)

مواد لازم
آلبالو  ۱ کیلو
شکر ۱ کیلو
عرق هل ۲ قاشق غذاخوری (یا یک قاشق چای خوری وانیل)
آب لیموی تازه  ۱ قاشق غذاخوری

زمان لازم برای آماده سازی مربا ۴۵ دقیقه

دستور تهیه

  • دم آلبالو‌ها را بگیرید و آن‌ها را خوب بشویید سپس صبر کنید تا خشک شوند.
  • پس از اینکه خشک شدند، در یک قابلمه لعابی یک لایه آلبالو بریزید و روی آن یک لایه شکر، لایه لایه آلبالو و شکر را در قابلمه بریزید تا تمام شوند.
  • در ظرف را بگذارید و آن را به مدت ۱۲ ساعت در یخچال نگهداری کنید تا آلبالو‌ها آب بیندازند.
  • سپس قابلمه را روی حرارت بگذارید تا آرام شروع به جوشیدن کند. (توجه کنید که اگر می‌خواهید شربت آلبالو هم از آن بگیرید می‌توانید ۲ تا ۴ لیوان آب به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید، ولی برای تهیه مربا نیازی به اضافه کردن آب ندارد.) اگر آبی که برای شربت به مربا اضافه می‌کنید زیاد بود، می‌توانید پس از اینکه مربا پخت، آلبالو‌ها را از آن جدا کنید، سپس شربت را بگذارید تا بجوشد و غلیظ شود. جوشیدن زیاد مربا موجب بد رنگ شدن و له شدن آلبالو‌ها می‌شود.
  • وقتی مربا شروع به جوشیدن می‌کند کف‌هایی روی آن جمع می‌شود که برای داشتن یک مربا براق و خوشرنگ باید آن کف‌ها را با قاشق جمع کنید.
  • حرارت کم باشد تا مربا قوام آید. مربا زمانی قوام آمده است که اگر یک قاشق از شربت آن را پس از خنک شدن سرازیر کردید شربت مربا به راحتی بیرون نریزد.
  • وقتی مربا قوام آمد در دقایق پایانی وانیل یا عرق هل و آبلیمو را اضافه کنید، یک هم کوچک بزنید و حرارت را خاموش کنید.
  • صبر کنید تا مربا خنک شود، وقتی مربا کاملا خنک شد و از حرارت افتاد آن را در ظروف شیشه‌ای کاملا تمیز و خشک بریزید.
  • شیشه‌های مربا را در یخچال نگهداری کنید تا خراب نشوند.

نوش جان ...

 

طرز تهیه مربای آلبالو با هسته


نکات کلیدی برای تهیه یک مربا بهتر‌

  • می‌توانید به جای شکر از عسل استفاده کنید و همه‌ی مراحل را همانطور که در بالا گفته شد طی کنید.
  • گذاشتن شکر و آلبالو‌ها به مدت ۱۰ ساعت در یخچال موجب می‌شود که آلبالو‌ها خودش آب بیندازد و مربا با آب آلبالو پخته شود و نیازی به اضافه کردن آب نداشته باشد.
  • توجه کنید که مربای آلبالو نباید زیاد بجوشد، زیرا رنگ آن سیاه و تیره می‌شود.
  • برای هم زدن مربا از قاشق تمیز و خشک استفاده کنید تا مربا زود کپک نزند.
  • برای داشتن یک مربا خوش رنگ سعی کنید از آلبالو‌هایی استفاده کنید که رنگ روشنی دارند و له و خراب نباشند.
  • برای تهیه آلبالو از قابلمه‌ای با ظرفیت دو برابر مقدار آلبالو‌ها استفاده کنید.
  • دقت کنید که وانیل را نباید زود اضافه کنید، زیرا ممکن است به خاطر حرارت بالای مربا مزه تلخی به مربا بدهد.
  • مربا را بیش از حد نجوشانید، زیرا موجب شکرک زدن آن می‌شود.
  • حرارت شعله گاز نباید زیاد باشد، زیرا رنگ مربا تیره می‌شود و مربا در هنگام پختن سر می‌رود.

 

سخن آخر

همان‌طور که ملاحظه کردید تفاوت چندانی میان طرز تهیه مربای آلبالو با هسته یا بدون هسته نیست؛ اما تهیه مربا با آلبالوی هسته‌دار زمان کمتری از شما گرفته و در عین حال به خاطر اینکه آلبالوها کمتر شکل اولیه خود را از دست می‌دهند، مربا ظاهر زیباتری دارد. می‌توانید این مربا را درست کنید و از طعم و خواص آلبالو بهره ببرید ولی هنگام مصرف مراقب هسته‌های آلبالو باشید. اگر شما هم نظر یا تجربه‌ای برای تهیه مربا آلبالو با هسته دارید آن را با ما و دیگر مخاطبان آوای خزر در بخش نظرات در میان بگذارید. 

 
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۳
0
1
من البالوهارو باهسته میریزم وشکر رو لایه به لایه اضافه میکنم میزارم اب بیندازه بهد ۴۵ دقیقه میجوشانم اول شربت البالو رو بعد از خنک شدن جدا میکنم وبهد البالوهارو له میکنم واز صافی رد میکنم کمی دیگر شکر اضافه کرده وبصورت مارمالاد استفاده میکنم نوش جونتون
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
نظرسنجی
آیا با افزایش قیمت بنزین موافقید؟
بلی
خیر
آخرین اخبار