آوای خزرآزاده بابانژاد: نخستین نشست شورای استاندارد استان مازندران با حضور سید محمود حسینی‌پور استاندار و دبیری محمد ملاعلی‌پور مدیرکل استاندارد مازندران در سالن شهید رجایی استانداری برگزار شد.

استاندار مازندران، استانداردسازی محصولات را یکی از شاخص‌های مهم صادراتی دانست که با توجه به ورود ایران به گام جدیدی از توسعه تجارت، باید بیش از گذشته مورد توجه واقع شود.

او با بیان اینکه باوجود نظارت‌ها و کنترل کیفیت در اقلام اساسی، اما مردم به ویژه در کیفیت و وزن نان گلایه داشته و دارند، خواستار رسیدگی به این وضعیت و تعیین تکلیف استاندارد‌های مربوط به آن و سایر کالا‌ها شد.

نماینده عالی دولت در مازندران با اشاره به سخنان مدیرکل استاندارد در خصوص اقداماتی که در پایش کیفیت نان صورت گرفته است، خواستار اطلاع‌رسانی در این زمینه شد و عنوان کرد که تمامی اقدامات شما اگر عنصر محرمانگی ندارد باید با پیوست رسانه‌ای همراه باشد.

حسینی‌پور با تأکید بر اینکه باید به یک حدی از پروتکل‌های استانداردسازی برسیم و به آن عمل بشود، عنوان کرد که برخی دستورالعمل‌ها با فضای استان همخوانی ندارد.

 
کیفیت نان در مازندران استاندارد نیست
 
او مردمی‌سازی فرآیند‌های استاندارد و نظارت مردمی را مهم دانست و گفت: اگر مردمی‌سازی اتفاق بیفتد، کمک زیادی برای رشد کیفیت کالاهاست و رضایتمندی مردمی را در پی دارد.
 
استاندار مازندران با بیان اینکه مردم می‌گویند کنترل و نظارت بر بازار رها شده است و نظارتی نیست، افزود: ما کار خاصی انجام ندادیم و آیا تا کنون یک نانوایی به دلیل کم‌فروشی و کیفیت پایین نان، تعطیل شده است که بازدارندگی در پایش‌ها عملاً صورت گرفته باشد؟!

حسینی‌پور در پایان سخنان خود، از اداره‌کل استاندارد مازندران خواست که قاطعانه با واحد‌هایی که استاندارد را رعایت نمی‌کنند، برخورد کند و در این زمینه حمایت رسانه‌ها را داشته باشد تا نتیجه آن هم به نفع تولیدکننده و هم مصرف‌کننده نهایی باشد.

انتهای پیام/۱۰۰۱/