آوای خزرآزاده بابانژاد: افتتاحیه طرح سواحل جویبار عصر روز پنج‌شنبه با حضور استاندار مازندران برگزار شد و او در این رویداد اجتماعی – فرهنگی با اشاره به تقارن مبارک ایام عید باستانی با ماه مبارک رمضان که معنویت ویژه‌ای را به استان استان خواهد داد، از برگزاری فعالیت‌هایی خبر داد که متناسب با فضای معنوی و شاداب این دو عید انجام می‌گیرد.

سید محمود حسینی‌پور یکی از مهمترین شاخصه‌های تلاش دست‌اندرکاران ساماندهی سواحل را کاهش چشمگیر تلفات انسانی عنوان کرد که البته هنوز هم جا دارد تا تلاش‌ها به جایی برسد که حتی یک غرقی در دریا نداشته باشیم.

او با اشاره به تلاش‌های دولت مردمی سیزدهم در خصوص ساماندهی سواحل بیان کرد: معتقدیم که خدمات ارائه شده در سواحل باید متناسب با شان مردم مازندران و کشورمان باشد.

استاندار مازندران با اشاره اهمیت کار ناجیان غریق اظهار داشت: پرداختی این افراد بسیار دیر و با تاخیر انجام می‌شود، اما برنامه‌ریزی کردیم که پرداختی‌ها به روز و در زمان خودش باشد

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه کنارگذر‌های زیبای ساحلی می‌توانند هم حریم سواحل را حفظ کنند و هم خدمات بیشتری را به مردم ارائه بدهند، افزود: دستگاه‌های فرهنگی، سپاه و صدا و سیما برنامه‌های متنوعی را در سواحل خواهند داشت و امسال با تقارن عید نوروز و عید رمضان ابتکار و هنرمندی فعالان فرهنگی حائز اهمیت است.

حسینی‌پور در پایان گفت: سواحل مازندران باید نماد تمدن این استان و متناسب با فرهنگ غنی مازندران – دیار علویان باشد.

انتهای پیام/۱۰۰۱/