دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۳۹۱
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۲:۱۴
شربت ریحان را می‌توانید با ریحان سبز یا بنفش و همچنین با دانه ریحان تهیه کنید. در این مقاله طرز تهیه شربت ریحان با ۴ دستور متفاوت گفته شده است.
طرز تهیه شربت ریحان قرمز+ شربت ریحان بنفش + شربت دانه ریحان
در تابستان به دلیل گرمای بیش از حد هوا همه به دنبال انواع نوشیدنی خنک گیاهی و سالم برای رفع تشنگی و عطش هستند. یکی از انواع نوشیدنی‌ها برای رفع تشنگی و عطش شربت ریحان است که طرز تهیه بسیار راحتی دارد. این شربت را تهیه و آن را جایگزین نوشیدنی‌های مضر مانند نوشابه، دلستر و ... کنید. در ادامه طرز تهیه چهار نوع شربت ریحان خوشمزه را خواهید خواند.
اگر طرز تهیه شربت ریحان خاصی مد نظر شماست با انتخاب عناوین زیر به موضوع دلخواه خود برسید:
۱. شربت ریحان بنفش
۲. شربت دانه ریحان
۳. شربت ریحان قرمز
۴. شربت ریحان

۱. طرز تهیه شربت ریحان بنفش

مواد لازم (برای ۲ نفر)
ریحان بنفش ۱/۲ بسته 
شکر ۱ لیوان 
آب ۲ لیوان فرانسوی 
تکه‌های یخ نصف لیوان

زمان لازم برای آماده شدن شربت ریحان ۳۰ دقیقه

دستور تهیه

  • ابتدا برگ‌های ریحان را خوب بشویید و آن‌ها را در یک قابلمه بریزید. بهتر است قابلمه مورد استفاده استیل باشد.
  • آب و شکر را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و هم بزنید، سپس آن را به قابلمه حاوی برگ ریحان اضافه کنید.
  • قابلمه را به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت بگذارید تا هم شکر‌ها کامل حل شوند و هم عطر و رنگ برگ ریحان به آب پس داده شود.
  • پس از ۳۰ دقیقه حرارت را خاموش کنید تا خنک شود.
  • سپس شربت را در لیوان بریزید و تکه‌های یخ را به مخلوط اضافه کنید. صبر کنید تا شربت حسابی یخ شود سپس نوش جان کنید.
 

شربت ریحان بنفش


۲. طرز تهیه شربت دانه ریحان

مواد لازم
دانه یا تخم ریحان ۲ قاشق غذا خوری
گلاب  ۱/۴ لیوان
آب ۱ لیوان
شکر ۲ لیوان

زمان لازم برای آماده شدن شربت ریحان ۱ ساعت

دستور تهیه

  • دانه ریحان را مانند خاکشیر به روش ریگ شویی بشویید، سپس روی آن آب بریزید و آن را به مدت یک الی دو ساعت کنار بگذارید تا خیس بخورد و حجیم شود.
  • آب و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر‌ها حل شده و قوام آید و غلیظ شود.
  • وقتی مخلوط آب و شکر غلیظ شد حرارت را خاموش کنید و صبر کنید تا شربت خنک شود.
  • گلاب را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
  • در پایان دانه ریحان خیس خورده را اضافه کنید.
  • مواد را هم بزنید و بنا به ذائقه خود چند قاشق از این شربت را در آب و یخ ریخته و هم بزنید.
  • صبر کنید تا خنک شود، سپس نوش جان کنید.

 

شربت دانه ریحان


۳. طرز تهیه شربت ریحان قرمز

مواد لازم 
آب جوش  ۱ لیوان
پودر ژله با طعم با طعم زعفران یک بسته
برگ ریحان  دو مشت
شکر  ۴ قاشق غذاخوری
 زعفران دم کرده  به مقدار لازم

زمان لازم برای آماده شدن شربت ریحان ۱ ساعت

دستور تهیه

  • ۴ قاشق غذاخوری پودر ژله را در یک لیوان آب جوش حل کنید و آن را در یک کاسه ریخته و در یخچال بگذارید تا نیم بند شود. توجه کنید که نباید سفت شود.
  • سپس شکر را با یک لیوان آب و برگ ریحان شسته شده مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا شکر‌ها حل شوند.
  • وقتی شکر‌ها حل شدند در دقایق پایانی زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید و پس از یک دقیقه حرارت را خاموش کنید و عرق نعنا را اضافه کنید.
  • حال مخلوط را  به پودر ژله نیم بند شده اضافه کنید و با همزن هم بزنید.
  • شربت شما آماده شد آن را در لیوان مورد نظر بریزید و نوش جان کنید.

طرز تهیه شربت ریحان قرمز+ شربت ریحان بنفش + شربت دانه ریحان


۴. طرز تهیه شربت ریحان سبز

مواد لازم (برای ۲ لیتر)
آب  ۲ لیتر
هل  ۱۰ گرم
عسل  نیم کیلو
گل سرخ  ۲۰ گرم
ریحان سبز خشک  ۷۵ گرم
ریحان بنفش خشک  ۳۵ گرم

زمان لازم برای آماده شدن شربت ریحان ۱ ساعت

دستور تهیه

  • ریحان بنفش، ریحان سبز، گل سرخ و هل کوبیده شده را داخل آب بریزید و ۱ ساعت آن را کنار بگذارید. پس از ۱ ساعت به مدت ۵ دقیقه آن را روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
  • سپس حرارت خاموش کنید تا کمی خنک شود، آن را در صافی بریزید و بعد عسل را به آن اضافه کنید.
  • شربت را خوب هم بزنید.
  • اکنون سه الی چهار قاشق غذاخوری از این شربت را داخل یک لیوان بریزید و لیوان را با آب پر کنید.
  • چند تکه یخ به لیوان اضافه کنید و صبر کنید تا خنک شود، سپس آن را نوش جان کنید.
  • مابقی شربت را در یک ظرف شیشه‌ای در دار بریزید و در یخچال بگذارید تا برای روز‌های گرم تابستان شهد شربت ریحان آماده را در یخچال داشته باشید.


    طرز تهیه شربت ریحان قرمز+ شربت ریحان بنفش + شربت دانه ریحان


سخن آخر

شربت ریحان را درست کنید و از خواص بی‌نظیر ریحان بهره ببرید. ریحان جزو سبزیجات معطر است که به رفع اسپاسم و درد کمک قابل توجهی می‌کند. همچنین ضد التهاب مفاصل است و از بروز آلزایمر جلوگیری می‌کند. ریحان دارای ترکیبات آنتی‌اکسیدان و خاصیت ضد سرطانی است. توجه کنید که بر حسب ذائقه و میل خودتان می‌توانید کمی لیمو ترش نیز به شربت ریحان اضافه کنید. اگر شما هم این شربت را درست کردید نظر و تجربه‌ی خود را در مورد طعم و طرز تهیه آن با ما و دیگر مخاطبان آوای خزر  در بخش ارسال نظر در میان بگذارید. 
انتهای پیام/۱۰۰۰
 
برچسب ها: شربت
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: