دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۴۲۰۰
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۰
محمد مخبر سرپرست ریاست جمهوری:

تحول خواهی از بزرگ‌ترین ویژگی امام خمینی (ره)

تحول خواهی از بزرگ‌ترین ویژگی امام خمینی (ره)
سرپرست ریاست جمهوری تحول خواهی را از بزرگ‌ترین ویژگی امام خمینی (ره) دانست و خاطرنشان کرد: هیچ بخشی از زندگی امام را نمی‌توانید ببینید که آثار تحول خواهی در آن قابل مشاهده نباشد
فرزانه حسنی - آوای خزر: محمد مخبر سرپرست ریاست جمهوری شامگاه یکشنبه در مراسم سی و پنجمین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) در حرم مطهر ایشان در جمع عزاداران، اظهار کرد: تلخی سالروز رحلت امام راحل و سالروز شهدای ۱۵ خرداد هیچگاه از خاطر ما نمی‌رود.

اردیبهشتی که با شهادت آیت‌الله رئیسی و همراهانش غمی مضاعف بر دل ما گذاشته است، یک زمانی رئیس جمهور آمریکا هر روز صبح از خواب که بیدار می‌شد می‌گفت این گزینه روی میز است، آن گزینه زیر میز است، تهدید جنگ مطرح می‌شد، اما امروزه اصلا چنین تصوری ندارند.

وی افزود: هیچ موفقیتی در جمهوری اسلامی ایران به دست نیامده است جز اینکه ریشه در تفکر، تدبیر و مبارزات امام خمینی (ره) دارد و امیدواریم موفقیت‌های نظام جمهوری اسلامی با پیروی از مکتب امام و رهنمود‌های مقام معظم رهبری همچنان تداوم یابد.

سرپرست ریاست جمهوری در ادامه با اشاره به تداوم جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و رفح، خاطرنشان کرد: هیچ جنایتی باقی نمانده که رژیم صهیونیستی در غزه مرتکب نشده باشد، البته این مسئله طبیعی است چرا که ناتوانی صهیونیست‌ها با وجود حمایت همه جانبه آمریکایی‌ها و غربی‌ها از او در برابر چند هزار رزمنده در یک باریکه چند ده کیلومتری همه هیمنه آن‌ها را فرو ریخته فلذا وقتی نتوانستند در میدان نبرد کاری از پیش ببرند، به جنایت علیه زنان، کودکان و سالخوردگان روی آورده اند، اما به حول و قوه الهی پیروزی حماس و فلسطینیان رقم خواهد خورد و مردم فلسطین سرنوشت خودشان را به دست خواهند گرفت.

مخبر شکل گیری محور مقاومت در منطقه را یادگار امام راحل دانست و تصریح کرد: پیش از امام هیچ نشان و بحثی از جریان و فرهنگ مقاومت نبود و مقاومت از زمانی شکل گرفت که امام راحل مسئله فلسطین را موضوع اول جهان اسلام عنوان کرد و امروز به برکت مقاومت فلسطینیان غزه، فلسطین به مسئله اول جهان تبدیل شده است.

وی امام راحل را فیلسوف، عارف، متکلم و سیاستمدار دانست و اظهار کرد: آن ویژگی‌هایی که باعث تمایز امام (ره) با دیگر علمای بزرگ در تاریخ شد، باور و اعتماد عمیق به خدا و وعده‌های الهی بود، چرا که امام راحل به معارف اسلامی، قرآن و احادیث مسلط و به وعده‌های خدا اعتماد داشت.

این مقام مسئول تحول خواهی را از بزرگ‌ترین ویژگی امام خمینی (ره) دانست و خاطرنشان کرد: هیچ بخشی از زندگی امام را نمی‌توانید ببینید که آثار تحول خواهی در آن قابل مشاهده نباشد و این ویژگی حتی پیش از قرار گرفتن ایشان در جایگاه رهبری انقلاب نیز در همه ساحت‌های زندگی ایشان قابل مشاهده است.

سرپرست ریاست جمهوری ویژگی دیگر امام راحل را دشمن شناسی ایشان برشمرد و بیان کرد: امام هیچگاه در تشخیص دشمن اشتباه نکرد و هیچ دشمنی نتوانست او را فریب دهد، این در حالی بود که بعضی از بزرگان و صاحب نظران هم دوره امام به راحتی فریب دشمن را خوردند، اما امام حتی وقتی از ایران دور بود و در نجف زندگی می‌کرد فریب هیچ دشمنی را نخورد چرا که امام در هر زمینه‌ای که اقدامی کرد، فوق العاده هوشمندانه و مقتدرانه عمل کرد، یک مثال برای این ویژگی امام، هجرت او بود که در تمام مسیر هجرت پانزده ساله امام هیچ ضعفی مشاهده نمی‌شود بلکه هر چه دیدیم، صلابت علوی، صبر حسنی و شجاعت حسینی بود.

وی مشورت در امور را یکی دیگر از شاخصه‌های امام راحل برشمرد و بیان کرد: امام خمینی (ره) با وجود اینکه در برخی موارد جریانات، افراد و مسیری را قبول نداشتند، اما زمانی که با جمعی مشورت می‌کرد حتی با علم به اینکه نتیجه آن مشورت اشتباه است، می‌پذیرفتند و تسلیم مشورت بودند و این در حالی است که برخی از ما زمانی که در جایگاهی قرار می‌گیریم، خود را نیازمند به مشورت نمی‌بینیم، اما امام خمینی (ره) در منتهای اقتدار، اهل مشورت بود.

این مقام مسئول عنوان کرد: برقراری ارتباطات دیپلماتیک با کشور‌های همسایه، همسو و همراه و عضویت ایران در سازمان‌های مهم بین‌المللی از جمله شانگ‌های و بریکس از اقدامات مهم سیاست خارجی شهید رئیسی است و شاهد هستیم با بسیاری از کشور‌های منطقه که دشمنی‌هایی با جمهوری اسلامی داشتند، ارتباطات کشور کاملاً متحول شده است.

مخبر با اشاره به اهمیت انتخابات ریاست جمهوری، تاکید کرد: حضور مردم همیشه در صحنه از مؤلفه‌های قدرت نظام است و تکیه تمام اقدامات و تصمیمات امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری بر مردم است و در تمامی اتفاقات و حوادث پس از پیروزی انقلاب اسلامی به ویژه هشت سال دفاع مقدس با مدیریت مردم مسائل حل شده است.

وی افزود: حضور مردم در پای صندوق‌های رأی یکی دیگر از جلوه‌های مردمی بودن نظام جمهوری اسلامی است و امیدواریم مردم با حضور قدرتمند در صحنه انتخابات، موفقیت کنونی نظام را تضمین و تقویت و دشمنان و بدخواهان نظام را تضعیف کنند.
 
انتهای پیام/
خبرنگار: سعید منصوری
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار