دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۴۲۶۹
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۶

پایش ۶۰۰ سم در محصولات کشاورزی کشور

رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه تمام نمک‌های رنگی آلوده به فلزات سنگین هستند، گفت: آزمایشگاه‌های کشور قابلیت پایش ۶۰۰ سم در محصولات غذایی را دارند.

پایش ۶۰۰ سم در محصولات کشاورزی کشور

به گزارش آوای خزر به نقل از تسنیم، سید حیدر محمدی امروز در همایش روز جهانی ایمنی غذا در مرکز همایش‌های صداوسیما با اشاره به اینکه آن‌چه وظیفه سازمان غذا و دارو است، تامین غذای سالم برای عموم جامعه است، اظهار کرد: همایش امروز به توصیه رئیس جمهور شهید در جلسه رونمایی از سند ملی امنیت غذایی در واپسین روزهای سال گذشته برگزار شد و ایشان بر تامین و دسترسی عموم مردم به غذای سالم تاکید داشتند.

وی افزود: بر اساس آمار سازمان بهداشت جهانی سالانه 600 میلیون نفر بر اثر مصرف مواد غذایی آلوده و مسموم بیمار می‌شوند که 400 هزار نفر از آنها جان خود را از دست می‌دهند. یکی از عوامل موثر در مرگ و میر ناشی از مصرف مواد غذایی ناسالم، باقیمانده سموم و فلزات سنگین است.

وی ادامه داد: بر اساس نمونه‌برداری گسترده از نمک‌های رنگی و سنتی مشخص شد صد در صد این نمک‌ها آلوده به فلزات سنگین هستند که برای سلامتی به شدت مضر است.

محمدی گفت: از اقدامات سازمان غذا و دارو تلاش برای اصلاح الگوی مصرف با تنوع تولید و بالا بردن ارزش غذایی محصولات تولیدی مانند تولید نان کامل از سال گذشته بوده است.

رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه برنامه سازمان غذا و دارو در صورت تایید سند برنامه هفتم توسعه، راه‌اندازی کانون مسئولان فنی به منظور نظارت گسترده بر واحدهای تولیدی است، بیان کرد: شناسنامه‌دار شدن اغذیه کشاورزی نیز در این سند دنبال می‌شود.

وی ادامه داد: 450 آزمایشگاه همکار و 63 آزمایشگاه دولتی در سراسر کشور مجهز به دستگاه‌های پیشرفته آزمایشگاهی هستند که قابلیت پایش 600 سم در محصولات غذایی را دارند. فرآورده غذایی یا ماده اولیه تولید محصولات غذایی از مبادی مجاز، وارد کشور نمی‌شود مگر آنکه سلامت آن توسط آزمایشگاه‌های تحت نظارت سازمان غذا و دارو تایید شود.

انتهای پیام/

نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها