دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۴۵۹۷
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۷
خاطره/

هنر فرماندهی و مرام انسانی در شهید طوسی

هنر فرماندهی و مرام انسانی در شهید طوسی
یکی از همرزمان سردار شهید محمد حسن طوسی، خاطره‌ای در رابطه با سردار شهید محمدحسن طوسی جانشین فرمانده لشکر و مسئول اطلاعات عملیات لشکر ویژه ۲۵ کربلا عنوان کرد و در آن به شاخصه‌های اخلاقی آن شهید اشاره کرد.

آوای خزر – روایتی از علی هرمزی، نیروی محور ۳ واحد اطلاعات عملیات ل. و. ۲۵ کربلا: غروب یکی از روز‌های پائیز ۱۳۶۴ بود، پس از اتمام مداوای نسبی از مجروحیت و ترخیص از بیمارستان جهت استراحت پزشکی به مرخصی نرفتم و در همان پایگاه شهید بهشتی چند روزی استراحت نموده و دوران نقاهت را گذراندم، یکی دو روزی بود در صدد این بودم هر یک از نیرو‌هایی که به منطقه استقرار محور ۳ واقع در هورالعظیم می‌روند، با او همسفر بشوم.

تا اینکه یک روز قبل از نماز مغرب و عشاء، مسئول واحد اطلاعات عملیات لشکر، شهید عزیز طوسی شخصاً آمدند به اتاقی که بودم، با روی گشاده و برخوردی بسیار با مهر و عطوفت و خودمانی، و بعد از احوال پرسی خیلی صمیم فرمودند: [آقای ... اگه حالت مناسبه و می‌خوای بری به هور و محور، من بعد از نماز مغرب و عشاء حرکت میکنم، آماده باش برویم].

آن شب بعد از نماز و صرف شام مختصر فقط بنده در معیّت فرمانده عزیزم شهید طوسی با خودروی تویوتا وانت بیش از دو ساعت تا مقصد هم صحبت بودیم. شرم و حیا مانع می‌شد تا صحبت کنم بعضاً فقط جوابگو بودم و اکثر مواقع ایشان سر صحبت را باز می‌کردند و از وضعیت بنده و منطقه سوال و گاهی هم از جنگ و بعضاً خاطرات خودشان صحبت می‌کردند، برخورد و لحن بیان ایشان آنقدر گرم و صمیمی بود که یقین دارم اگر یکی از معاونین ایشان هم آن لحظه به جای بنده بودند ایشان همانطور برخورد می‌داشتند که با بنده برخورد کردند.

هنر فرماندهی و مرام انسانی در شهید طوسی

این در حالی‌ست که حقیر یک بسیجی ساده بی نام و نشان و یک نوجوان ۱۶ ساله بودم که تازه دو ماه به واحد اطلاعات عملیات لشکر آمدم.

این سطح از تواضع و فروتنی و اخلاق مداری در کنار اقتدار و جدیّت و تدبیر در امور فرماندهی و مدیریت، الگویی است که فقط و فقط از فرماندهان شهیدمان در دفاع مقدس می‌توان سراغ گرفت و مشاهده کرد.

شهید طوسی عزیز مصداق بارز و برجسته‌ی حکومت و فرماندهی بر قلب‌ها بودند. شهدای عزیز ما بر اساس تربیت صحیح دینی و انسانی سیره و مرامشان  برگرفته از سیره‌ی نبوی و سیرت علوی بود و سرّ عزت و سرافرازی و توفیقات آنها همین اخلاق و سیره‌ی نورانی الهی بود که تا ابد درس و چراغ راه هدایت عاشقان و تشنگان حق و حقیقت شد.

یادشان گرامی، نامشان تا ابد زنده و سیره و مرامشان جاودانه باد.

انتهای پیام/

| دبیر: آزاده بابانژاد
نظرات شما