دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۴۷۰۱
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۷

آخرین وضعیت بارش کشور یک ماه مانده به پایان سال آبیآخرین وضعیت بارش کشور یک ماه مانده به پایان سال آبی

آخرین وضعیت بارش کشور یک ماه مانده به پایان سال آبیآخرین وضعیت بارش کشور یک ماه مانده به پایان سال آبی
رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور گفت: میزان بارش کشور یک ماه مانده به پایان سال زراعی (۳۱ شهریور) به ۲۳۰ میلیمتر رسیده است.

به گزارش آوای خزر به نقل از ایسنا، احد وظیفه اظهارکرد: شرایط بارش کشور نرمال است و نسبت به ۱۱ ماه نخست سال گذشته ۴۲ میلی متر بارش بیشتری دریافت شده است. با وجود اینکه میانگین پهنه‌ای بارش کشور نرمال است اما حدود نیمی از استان‌ها با کم‌بارشی مواجه هستند که بیشترین کم‌بارشی با میزان ۱۰۶ میلی متر مربوط به استان چهارمحال و بختیاری است.

رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور ادامه داد: استان‌های قزوین با کسری ۷۸.۵، گیلان ۷۷.۷، تهران ۶۶ و استان لرستان با ۵۰.۹ میلیمتری بارش در رده‌های بعدی استان‌های با بیشترین کم بارشی در سال آبی قرار دارند.

وظیفه خاطرنشان کرد: در مقابل استان کرمانشاه با رشد ۸۴ میلیمتر بارش نسبت به نرمال، بهترین دریافت‌کننده بارش کشور تا این موقع از سال زراعی است. پس از کرمانشاه به ترتیب استان‌های مازندران با افزایش ۶۷.۶ میلیمتر، ایلام ۵۹، خوزستان ۵۰.۴ و اردبیل ۴۶.۹ میلیمتر در رده‌های بعدی بهترین دریافت کنندگان بارش کشور قرار دارند.

رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور اضافه کرد: گیلان با دریافت ۷۶۱ میلیمتر بارندگی، پر بارش‌ترین استان کشور و سمنان با دریافت ۷۲ میلی‌متر، کم بارش‌ترین استان کشور هستند.

وظیفه افزود: بارش کشور از ابتدای مرداد تا کنون در محدوده نرمال قرار داشته و عمده بارندگی‌ها مربوط به نواحی نوار شمالی کشور و بخش‌هایی از نواحی جنوب و جنوب شرق کشور بوده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان هواشناسی کشور، رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور در پایان گفت: در یک هفته اخیر نیز بارش‌های خوبی در مناطق شمالی و جنوب شرق ثبت شده که سبب شده است تا بارش یک هفته منتهی به صبح ۲۶ مرداد ماه در محدوده بیشتر از نرمال قرار گیرد.

انتهای پیام/

نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار