دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۵۳۱۷
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۶
مدیر ستاد دیه استان مازندران خبر داد:

پیگیری آزادی ۱۰۵ نفر از زندانیان جرائم غیر عمد زندان‌های آمل، ساری و بابل با مساعدت خیرین

پیگیری آزادی ۱۰۵ نفر از زندانیان جرائم غیر عمد زندان‌های آمل، ساری و بابل با مساعدت خیرین
مدیر ستاد دیه استان مازندران از پیگیری جهت آزادی ۱۰۵ نفر از زندانیان جرائم غیر عمد زندان‌های آمل، ساری و بابل خبر داد.

به گزارش آوای خزر،مدیر نمایندگی ستاد دیه مازندران گفت: با پیگیری ستاد دیه و مساعدت خیرین استان زمینه آزادی ۱۰۵ نفر از زندانیان جرائم غیر عمد زندان‌های آمل، ساری و بابل فراهم شد.

امیر دماوندی افزود: با همراهی معاون سلامت و اصلاح و تربیت زندان‌های استان مازندران، رئیس اداره قضایی و اجرای احکام زندان‌ها و خیرین با حضور در زندان مرکزی ساری، زندان آمل و بابل، ضمن بررسی مشکلات مددجویان، شرایط آزادی ۵۰ نفر از محکومین غیر عمد ساری، ۲۶ نفر از محکومان آمل و ۲۸ نفر از محکومان بابل فراهم شد.

مدیر ستاد دیه استان ادامه داد: مقرر شد با انجام تشریفات اداری و قضایی در آینده بسیار نزدیک، این افراد از زندان آزاد و به کانون پر مهر خانواده بازگردند. 

وی ضمن تشکر از حمایت‌ها و مساعدت‌های رئیس کل دادگستری مازندران، مدیرکل زندان‌های استان و خیرین از همه مردم مازندران خواست با شرکت در پویش مردمی آزادی زندانیان غیر عمد موجب آزادی این قشر و بازگشت آنان به کانون خانواده‌ها شوند.

دماوندی خاطرنشان کرد: تلاش همه جانبه در ستاد دیه استان تا نبود حتی یک زندانی غیر عمد در زندان‌های مازندران ادامه دارد و در این راه بسیار دشوار، نیازمند حمایت‌های همه جانبه خیرین استان هستیم. 

مدیر ستاد دیه استان همچنین گفت: جشن گلریزان یکی از سنت‌های بسیار نیکو بوده که به همت و ابتکار شهید لاجوردی برای آزادی زندانیان احیا شد، در راستای این سنت حسنه، جشن گلریزان بزرگی برای آزادی زندانیان جرائم غیر عمد و محکومان مالی در ماه مبارک رمضان برگزار خواهد شد و بدیهی است جشن گلریزان با مشارکت و حمایت مردم و نیکوکاران معنا پیدا خواهد کرد. 

وی افزود: امیدواریم مردم نیک اندیش استان با استقبال و حمایت حداکثری خود و حضور در جشن‌های گلریزان زمینه آزادی زندانیان واجد شرایط بیشتری را فراهم کنند.

 شایان ذکر است، خیرین استان مازندران می‌توانند جهت آزادی زندانیان جرایم غیرعمد از طریق شماره حساب بانک ملی ایران ۰۱۰۶۳۵۳۰۴۳۰۰۳ کمک‌های نقدی خود را واریز کنند.

انتهای پیام/

خبرنگار: سعید منصوری | دبیر: سعید منصوری
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار