دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۵۴۱
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۶
باتر کریم یه بیس تزیین خیلی پر استفاده خارج از ایرانه همونقدر که برای ما خامه فرم گرفته از بیس‌های اصلی تزیین کیکمونه برای اون‌ها باترکریم ابن نقش رو داره.

برای تزیین کیک‌ها از چیزایی زیادی میشه استفاده کرد مثل خامه فرم گرفته، خمیر فوندانت، انواع کرم‌های مختلف با طعم‌های مختلف و یا باتر کریم (butter cream).

باتر کریم یه بیس تزیین خیلی پر استفاده خارج از ایرانه همونقدر که برای ما خامه فرم گرفته از بیس‌های اصلی تزیین کیکمونه برای اون‌ها باترکریم ابن نقش رو داره. به نظر من طعم خامه فرم گرفته خیلی بهتر از باترکریم هستش، ولی خوب خوبی باتر کریم اینه که متراکم تره و بهتر شکل میگیره و شکلش رو هم خوب با گذشت زمان حفظ میکنه خلاصه به نظرم بد نیست بتونیم باتر کریم رو هم خودمون درست کنیم که از قضا درست کردنش خیلی هم راحته.

طرز تهیه باتر کریم وانیلی؛

مواد لازم برای تهیه باتر کریم وانیلی

  • کره: ۲۵۰ گرم
  • پودر قند: ۳۵۰ گرم
  • شیر: ۲ قاشق غذاخوری
  • وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه باتر کریم وانیلی؛

مراحل تهیه باتر کریم وانیلی

۱. برای تهیه باتر کریم اول باید کره رو با همزن برقی حدود ۵ دقیقه به طور مداوم بزنیم کره باید به دمای اتاق رسیده باشه.

طرز تهیه باتر کریم وانیلی؛

۲. باید تو هم زدن کره حوصله به خرج بدیم تا کره حجم بگیره، سبک بشه و رنگ زردش هم به سفیدی بزنه. همین طور که میبینین کره بعد از زدن از شکل بالا به این شکل پایین دراومده.

طرز تهیه باتر کریم وانیلی؛

۳. حالا پودر قندی که داریم رو الک میکنیم تا اگه گوله‌های سفت توش هست کاملا باز بشه و پودر قند هم یکدست بشه.

طرز تهیه باتر کریم وانیلی؛

۴. بعد پودر قند رو طی ۳ الی ۴ مرحله به کره اضافه کرده و هر دفعه خوب با همزن میزنیمش تا داخل کره حل بشه.

طرز تهیه باتر کریم وانیلی؛

۵. وقتی تمام پودر قند رو ریختیم و هم زدیم تا مخلوط یکدست بشه شیر و وانیل رو هم اضافه کرده و باز هم میزنیم تا مخلوط یکنواخت بشه. مقدار شیر رو میتونین بیشتر کنین و یا اصلا نریزین. در واقع شیر کمی باتر کریم رو نرم‌تر میکنه و بسته به استفاده‌ای که قراره بعدا ازش کنین میتونین کمتر یا بیشتر بریزین.

طرز تهیه باتر کریم وانیلی؛

۶. باتر کریم ما آماده است تا باهاش هر چیزی که دوست داریم رو تزیین کنیم پس داخل قیفی که ماسوره دلخواهمون توش هست میریزیمش.

طرز تهیه باتر کریم وانیلی؛

۷. حالا کیک یا هر شیرینی‌ای دیگه‌ای رو باهاش تزیین میکنیم.

طرز تهیه باتر کریم وانیلی؛

۸. میتونین از هر اسانس یا رنگ خوراکی‌ای هم برای رنگ و مزه دادن به باتر کریم استفاده کنین.

طرز تهیه باتر کریم وانیلی؛

انتهای پیام/۱۰۰۰

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار