دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۵۴۳
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۳
شاید وقتی اسم کرپ را می‌شنوید احساس کنید چه چیز عجیب و غریبی است یا دستور پخت آن سخت است، اما کاملا در اشتباهید. کرپ یک نوع نان بسیار پرطرفدار و خوشمزه است که انواع مختلف آن برای وعده‌های مختلف غذایی وجود دارد. این نان دستور پختی شبیه به پنکیک دارد با تفاوت‌های اندکی مانند نازک‌تر بودن و شل‌تر بودن که آن‌ها را از هم متمایز می‌کند.

 شاید وقتی اسم کرپ را می‌شنوید احساس کنید چه چیز عجیب و غریبی است یا دستور پخت آن سخت است، اما کاملا در اشتباهید. کرپ یک نوع نان بسیار پرطرفدار و خوشمزه است که انواع مختلف آن برای وعده‌های مختلف غذایی وجود دارد. این نان دستور پختی شبیه به پنکیک دارد با تفاوت‌های اندکی مانند نازک‌تر بودن و شل‌تر بودن که آن‌ها را از هم متمایز می‌کند. کرپ در دسته نان‌ها قرار دارد و می‌توان آن را در کنار مواد غذایی مختلفی از جمله میوه ها، عسل، گوشت و … میل کرد.

کرپ، نان فرانسوی خوشمزه

کرپ یک نان فرانسوی است که معمولا با آرد گندم تهیه می‌شود و کلمه‌ی کرپ از واژه‌ی crispa به معنای پیچاندن گرفته شده است. این نان معمولا در وعده صبحانه مصرف می‌شود که شیرین است، ولی نوع نمکی آن وجود دارد که می‌شود برای ناهار یا شام استفاده کرد در این صورت باید گوشت یا ژامبون یا تخم مرغ و دیگر مخلفات را داخل آن بریزید و گوشه‌های آن را بپیچانید. این نان در کافی شاپ‌ها به عنوان دسر تهیه می‌شود برای این کار باید روی آن نوتلا یا مربا بریزید.

هر نوع دستور پختی که از کرپ بخوانید برای هر نوع وعده غذایی که باشند فقط در مواد اولیه تفاوت دارند و مرحله نهایی همه آن‌ها به این صورت است که خمیر رقیقی که آماده شده را داخل ماهیتابه می‌ریزید تا پخته شود و طلایی گردد. پروتئین بالایی که در این نان وجود دارد باعث می‌شود با خوردن آن در وعده صبحانه پروتئین زیادی دریافت کنید و انرژی زیادی در کل روز داشته باشید پس اگر ورزشکار هستید حتما این صبحانه‌ی مقوی را امتحان کنید.

در اینجا دستور تهیه یک کرپ شیرین مخصوص وعده صبحانه را برای شما آماده کرده ایم. از انواع دیگر نان می‌توان به: واتروشکا، نان گاتا، نان آچما و کلانه اشاره کرد.

کرپ، نان فرانسوی خوشمزه

مواد لازم

شیر: ۲ پیمانه
تخم مرغ:۱ عدد
آرد سفید:۱ پیمانه
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
کره:به مقدار لازم
وانیل: نوک قاشق مرباخوری

مراحل پخت

شیر، تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط کنید.

سپس وانیل را اضافه کنید.

آرد را در دو مرحله اضافه کرده و هم بزنید تا وقتی که مایع یکدست شود.

کف ماهیتابه‌ی نچسب را با کمی کره چرب کنید.

یک ملاقه از مایع را کف ماهیتابه بریزید و ماهیتابه را تکان بدهید تا مواد کامل کف ماهیتابه را بگیرد و خوب پخش شود.

مایع باید شل باشد.

حدود ۱ الی ۲ دقیقه بعد می‌بینید که کرپ دارد خودش را میگیرد.

اگر زیرش طلایی شده بود برش گردانید.

وقتی کرپ را برگرداندید به آن زمان بدهید تا طرف دیگر هم طلایی شود و بپزد. (مانند تایم قبلی ۱ الی ۲ دقیقه).

در نهایت کرپ آماده است.

غذالند

انتهای پیام/۱۰۰۰

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار