دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۵۷۵
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۸
محققان در یک مطالعه جهانی به منظور بررسی نقش آهن در بروز ۹۰۰ بیماری به تاثیرات پایین و بالا بودن سطح آن بر سلامت پی بردند.

افرادی که از میزان آهن خون بالایی برخوردارهستند نه تنها در برابر بیماری کم خونی مصون می‌مانند بلکه کمتر احتمال دارد به عارضه کلسترول بالا مبتلا شوند. هرچند وجود آهن مازاد در خون می‌تواند با عوارضی برای سلامتی همراه باشد.

در این بررسی که با همکاری یک تیم تحقیقاتی بین‌المللی از دانشگاه‌های لندن، استرالیا و یونان انجام گرفت، محققان به مطالعه روی اطلاعات بالینی و ژنتیکی ۵۰۰ هزار نفر در انگلیس پرداختند و نقش وضعیت آهن خون آنان و تاثیر آن بر وضعیت سلامت را مورد ارزیابی قرار دادند.

کمبود آهن از جمله بیماری‌های شناخته شده است که تقریبا ۱.۲ میلیارد نفر در جهان به آن مبتلا هستند در صورتی‌که این بیماری تحت درمان قرار نگیرد می‌تواند به مشکلات جدی جسمی منجر شود.

به گفته محققان آنچه کمتر مورد توجه قرار گرفته تاثیر وجود آهن مازاد است که بدن آن را ذخیره می‌کند و احتمال دارد فرد را در معرض بیماری کبدی، مشکلات قلبی و دیابت قرار دهد. حدود ۲۵ تا ۶۵ درصد از تفاوت‌های مشاهده شده بین سطح آهن خون در افراد مختلف به دلیل فاکتورهای ژنتیک است.

در این بررسی از نوعی روش آماری استفاده شد که در آن از اطلاعاتی ژنتیک به منظور برآورد بهتر تاثیر وضعیت آهن موجود در خون روی ۹۰۰ بیماری و عارضه بهره گرفته شد. در این روش محققان به رابطه بین وجود آهن مازاد در خون و کاهش خطر ابتلا به کلسترول بالا پی بردند.

هر چند بالا بودن سطح آهن خون شمشیر دو لبه است چرا که می‌تواند خطر عفونت‌های باکتریایی پوستی از قبیل سلولیت (عفونت بافت) و آبسه را افزایش دهد.

محققان بر اساس مطالعاتی که پیش از این انجام داده‌اند به این موضوع پی برده بودند که باکتری‌ها برای بقا و رشد خون به آهن نیاز دارند اما این بررسی اولین موردی است که با مطالعه روی اطلاعات جمعیتی بالا به دست آمده که تاکید کننده ارتباط بین وجود میزان بالایی از آهن در خون و خطر ابتلا به عفونت‌های باکتریایی پوستی است.

به گزارش آوای خزر به نقل از مدیکال اکسپرس، هر سال حدود ۲۱ میلیون نفر به بیماری سلولیت مبتلا می‌شوند که به بیش از ۱۷ هزار مورد مرگ در جهان منجر می‌شود.

انتهای پیام/۱۰۰۰

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار