دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۵۹۸
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۱
دادستان مرکز مازندران در پاسخ به آوای خزر:
منتشرکنندگان فایل‌های مبتذل به حبس محکوم می‌شوند + قانون جرائم رایانه‌ای
دادستان مرکز مازندران گفت: کسانی که به هر نوع، تصاویر افراد را ذخیره و در رسانه‌های عمومی پخش کنند براساس قانون مجازات حبس و جزای نقدی در انتظار آنهاست.

سید یونس حسینی عالمی صبح امروز در نشست خبری که به مناسبت هفته قوه قضائیه در دادگستری مازندران به ریاست حجت‌الاسلام محمدصادق اکبری برگزار شد، در پاسخ به سوال آوای خزر توضیح کوتاهی ارائه کرد.

سوال آوای خزر: دو اتفاق در حوزه شهرستان ساری (سد لفور) و دیگری در سوادکوه (سنگ‌باران توله خرس) رخ داده است، از این اتفاقات فیلم گرفته و در فضای مجازی منتشر شده است، هر دوی این اقدام فی‌نفسه جرم تلقی می‌شود که از جنبه عمومی به آنها پرداخته می‌شود، اما موضوع دیگر این است که شان و جایگاه افراد ولو متهم باشند، باید حفظ شود، به نظر می‌رسد اینکه هر فردی از هر حادثه‌ای(ناپسند) فیلم بگیرد و در پی آن آبروی افراد(متهم یا متخلف) خدشه‌دار شود؛ در حال باب‌شدن است.

برای جلوگیری از تکرار چنین حوادثی و اینکه نباید تصاویر مبتذل یا ناپسند در رسانه‌های عمومی منتشر شود، بفرمایید که قانون چه مجازاتی را در نظر گرفته است.

پاسخ دادستان: البته در قانون، مورد سوال شما پیش‌بینی شده است، قانون جرائم رایانه‌ای مسئله را پیش‌بینی کرد. انشاالله در شرایط و فرصت مناسب قطعا با کسانی که قصد تشویش اذهان عمومی را داشته باشند برخورد قانونی خواهد شد.

در قانون کسانی که به هر نوع، تصاویر افراد را ذخیره و در رسانه‌های عمومی پخش کنند مجازات حبس و جزای نقدی دارند که باید به جرائم رایانه‌ای مراجعه کنید، در آنجا ملاحظات قانونی دقیق آمده است.

مطابق ماده ۱۷ قانون جرائم رایانه‌ای مصوب سال 88، هر کس به‌وسیله سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی صوت یا تصویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار دیگری را بدون رضایت او جز در موارد قانونی منتشر کند یا دسترس دیگران قرار دهد، به‌نحوی که منجر به ضرر یا موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون ریال تا چهل میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.


"حال اگر کسی فیلم یا صوت یا تصویر دیگری را به‌وسیله سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی، تغییر دهد یا تحریف کند و آن را منتشر نماید یا با علم به تغییر یا تحریف منتشر کند، به نحوی که موجب هتک حیثیت او شود، طبق ماده ۱۶ قانون جرایم رایانه‌ای به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون ریال تا چهل میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد".

برای دیدن pdf قانون جرائم رایانه‌ای لطفا کلیک کنید

قانون جرائم رایانه ای

اخبار مازندران

انتهای پیام/ 1354

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها